Sdhs06 20 günlük bebeğim var göğsümün kahverengi bölümü hep soyuldu o kahverengi yer pembe oldu kıpkırmızı oldu emzirirken etimi koparıyorlar sanki nasıl geçer acısı yardım edin lütfen çok canım yanıyor
Metehan_ve_annesi Sdhs06 lansinoh krem etkili çevremde kullanıp faydasını görenler var. Ayva çekirdeği jeli,silikon meme uçları faydalı olabilir
Mrvmkpln Beyaz lahana kaynatıp koyun derler birde soğanı kaynatıp kapak gibi yapınca geçtiğini okumuştum
Zeynep_elifnur Silikon meme ucu satılıyor eczanede göğüs koruyucu diye geçiyor.. iyileşene kadar onunla emzirebilirsiniz.. bitkisel kremler var durulanmasada birşey olmuyor biraz araştırın isterseniz.. geçmiş olsun 👋
Ecmelbeyza Sdhs06 çeyrekten az suyu çay bardağına koy içine de ayva çekirdeği at ertesi gün jöle oluyo onu sür bana da dua et 🌸😘
ratatosk Sdhs06 ayva çekirdeklerini az Bi suyun içine koyup Bi kaç gün bekletiyormuşsunuz jel kıvamına geliyomuş krem gibi onu kullanıyorlarmış kendim denemedim bilmiyoruö o aşamaya henüz gelmedim ama Bi araştırın isterseniz.