Rabia54_ Prenses-1231 ben engel diye biliyorum hpv varsa aktif gözüken siğiller yoksa bile gerilerde olacağından ve görülemeyeceginden riske atmıyorlar sezeryan yapıyolar çoğu doktor riske atmıyor ben bayağı araştırmıştım
Feyzaaa1 Prenses-1231 yok kuzum 33 haftalıgım ama tam arada kaldıgı için çatala çıktıgımda gözükmüyor bacagımla göbegimin arasında sıkışıyor doktorlar görmüyor yani bende o an unutuyorum yoksa hep göstericem kaç aydır unutuyorum
Prenses-1231 Feyzaaa1 benim de 35 g Haftada hiç çıkmadım çatı ya dahaa o yüzden normal mı olur sezeryan mı bilmiyorum k Özel deki engel değil dedi
cnsl_tyfr Prenses-1231 bendede hamileligin 20. Haftalarindan sonra makatta 2 tane cikti. Ama makatta cikmasi normal doguma engel mi bilmiyorum cok arkada
Rabia54_ Prenses-1231 anlıyorum canım cok geçmiş olsun ama eğer hpv varsa bazen siğil yapmayan türleri de oluyo çünkü yinede gerilerde doğum kanalında vs olabilir diye ve bunu göremeyecekleri içinde riske atmıyorlar genelde
Feyzaaa1 Prenses-1231 engel degil dediyse degildir insallah canım ama her doktorun bakış açısı farklı
Rabia54_ Prenses-1231 inşallah canım sezeryan da olsa üzülme önemli olan ikinizinde sağlıklı olması hayırlısıyla kucağına alırsın inş