Gulcan06 Bir arkadaş söyledi bir kaybım var hamile kalamadim lh 8.75 fsh 6.16 tam tersimi olmali yani anlamadm kafam karıştı ilk hamile kaldigimda baktirmamistim hiç böyle tahlillere hemen allahım nasip etmişti
Ygmr15 Gulcan06 fsh değeriniz gayet iyi benim 9,64 idi doktorum 10 üstü gebe kalmayi zorlaştırıyor dedi.Başka bir doktora sordum yaşına göre yüksek dedi.
Bfduam Gulcan06 bi kaybınızdan sonra tabi üzülmüşsünüz, haliyle duygusal anlamda etkiler. Yine olur, olduysa tekrar neden olmasın? Stres zorlaştırıyor rahat olun, inş tekrar o duyguyu yaşarsınız.
d-b_2019 Gulcan06 benim 2 ay önce sonuçlarım kasım ayında LH hormonum 18.57 çıkmıştı doktorum hamile kalmana kistten ziyade bu engel oluyor düşmesi lazım dedi aynı zamanda FSB 6.7 çıkmıştı doktorum hepsi normal bi LH aşırı yüksek dedi doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan diye 2. kutuyuda bugün bitirdim aralık ayında 1. kutum bitince knedim kan verdim LH 6.64 e düştü FSH de 4.41 değerim yarin olası yine kan vericem bende değerin düzgün hamile kalmak için ben araştırdım baya normal değerin ama tabi doktor en iyisini bilir içini ferah tut şubatta gidicem doktora inşallah hamile kalırım inşallah senden kalırsın 🙏🏻🙏🏻
Ygmr15 Gulcan06 benim lh 10.37 çıkmıştı doktorum yüksek demedi ve bu değerlerde hamile kaldım cok şükür 🙏🏻
Gulcan06 Ygmr15 ya bana umut oldunuz bir kaybım var kalamadm çok üzülüyorum hergun ağlıyorum hem kaybettim hem kalamadm
Ygmr15 Gulcan06 rabbimden ümidinizi kesmeyin ol der ve olur🌸 ben 6 ay gebelik elde edemedim hsg den sonra gebe kaldim tıkanıklık varmış tüplerimde çok beklemek istemedim eşimde doktora göründü baska bi probleminiz yoksa içiniz rahat olsun . Rabbim gönlünüze göre versin🌸
Ygmr15 Gulcan06 eğer imkanınız varsa hsg çektirmenizi tavsiye ederim anestezili alttan muayeneden daha kolay🌸emin olmamakla beraber kürtajdan sonra tüplerde tıkanıklık olabiliyormus tam emin değilim ama
Gulcan06 Ygmr15 çekildim canım açık tüplerim 3 ay oldu ama gebe kalamadm sarı akintim var herhalde enfeksiyon oda biraz engel oluyor birde çok stres yapıyorum
Ygmr15 Gulcan06 o zamam moroalini yüksek tut stres olmani anlıyorum ama en azından hamile kalabilmissin🌸Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun amin ecmain🤲🏻
Gulcan06 d-b_2019 ay canım ALLAH razı olsun uzun uzun yazmışsın valla çok teşekkür ederim inşallah herşey gönlüne göre olur
Gulcan06 d-b_2019 sen batmandamisin canım ben de cizredeyim 3 hafta önce batmana doktora geldim yasemin afşin sen kime gidiyorsub
d-b_2019 Gulcan06 çok ilgiliydi açıkçası temmuz ayında gitmiştik geçen sene başka bi doktora medikal de türkan hanima ilaç diye 3 kutu antibiyotik yazmış kistin var çocun oladabilir olur yani diye konuşuyor aşırı ilgisizdi bi kan tahlili Ne bile bakmadı sadece rahim filmi çektirdim onuda memleketimde ki doktor dedi oylelikle yani temmuzdan bu yana boşuna gitti hep eda hanım konusuyor anlatıyor senide dinliyor gerekli testler yapıyor diğer doktor ilaç bitince tekrar gel bile demedi eda hanım ilaçlarını kullan düzenli 3 ay çocuğa ara verdik 3 ay sonra tekrar gel diye yönlendiriyor ben memnun kaldım şubatta gidicem inşallah