Dygclk51 Ilknur1 benim ilk 2,6 ydi doktor ona rağmen ilaç kullan dedi bu ay yine test yaptırdım 5 çıktı. İlaca rağmen yükselmiş hala ilaca devam
EneshaCh Ilknur1 benim ki cok yüksek . Şu an da 9+1 haftadaim. Hamileliğin 4 hafta da tsh 14.5, dozu yükseltti doktor 100mg levotiron kullanmaya başladım . Yarın tsh kontrol yapıcm. İnşallah düşmüştür . Benim gibi çok yüksek olanlar var mı acaba?
hili61 Ben de hep sağlık ocağında baktırdım sağlık ocağı referans değerleri farklı sanırım orada en fazla 4 küsur. Benim de 3lerdeydi dr bi şey vermedi umarım zarar gelmemiştir bebeğime şimdi 32 haftalık olduk
Ilknur1 hili61 her doktor farklı yapmış biri ilaç vermiş biri vermemiş nasıl bi sistem ya korkmaya başladım
Dygclk51 Ilknur1 ilacım bittikce doktora kontrole gidiyorum zaten dahiliye çağırıuor mesela 3 hafta sonra gel tekrar bakayım diyo
Ilknur1 hili61 birşey olmamıştır allahın izniyle canım olsa doktorun farkederdi sağlıkla kucağına alırsın inş
Ilknur1 EneshaCh benim 3.71 çıktı 7 cı haftamda gidicem doktora o zaman yazarlar belki inş sizinde düşmüştür
EneshaCh Ilknur1 inşallah . Sizde çok merak etmeyin aöa bir an önce de doktorla danışın . Yüksek ihtimal 25mg yazarlar size .