YaseminBatrk Haydi sohbet edelim 🥰 ben 31 haftalığım +7 kg ile yola devam , bebeğimin şuan ne kadar olduğunu bilmiyorum yarın kontrol var öğreneceğim inşallah 🙏🏻
BusrAlpay_34 YaseminBatrk 32.hafta da 15 kg almıştım şimdi 34 olduk üstüne kaç kg ekledim bılmıyırm 😒😒
MinikKoala YaseminBatrk Bnde 30 haftadan selam vereyim ☺️ +6 kg ile yola devam bebişi bilmiyorum ay sonu kontrol var
mavikelebek_ YaseminBatrk 31+5 ’te 2200 kg di ben 14 kilo aldım şu an 34+5 ım 17 kiloyla devam yuvarlanacam az kaldı 🤣
YaseminBatrk Eylul58 aynı kilo almışız hadi hayırlı haberler inş hangi ildesin canım hangi doktora gidiyorsun
YaseminBatrk Kadriye06 ohh az almışsın maşallahhh. Ne güzel🙈 hangi ildesin hang doktora gidiyorsun canım
YaseminBatrk BusrAlpay_34 oyyyşş maşallahhhh zayıf hamile kalanlardansıb galiba genelde zayıf olanlar iyi kilo alıyor diyorlar bebişler sağlıklı olsun yeter ki kiloları veririz inş
Oysul BusrAlpay_34 ben de +12 kg dan sonra bakmayı bıraktım 🙈🙈 her gün bahane buluyorum bakmamak için
YaseminBatrk MinikKoala ayyy maşallah 🧿 haf hayırlı haberler ile gel hangi doktora gidiyorsun hangi il
ayshoo haftadan selam 😃 +8 ile devam etmekteyim bebeğimde 26. haftamızda 1000 gramda bu hafta kontrolümüz var bakalım ne gibi artışlarımız oldu🙈🙈
Eylul58 YaseminBatrk Tuncelideyim, Elazığ’a gidiyoruz kontrollere canım 😊 Güzel doğumlarımız olsun inşaALLAH
Saruhanvemetehaninannesi_ En son 29 da 1.483 grdı şimdi kaç bilmiyorum 30+4 🥰 +4 ile devam ediyorum bende
YaseminBatrk Saruhanvemetehaninannesi_ 4 kg mu maşallah az almışsın sende .hangi doktora gidiyorsun canım
Saruhanvemetehaninannesi_ YaseminBatrk ben seni bir yerden tanıyorum ama çıkaramıyorum instagramda aktiftin bir ara dimii kızın vardı birde sanki senin canım
Cramel YaseminBatrk 30+3 12 kilo aldım🙄🤷♀️Bebek 26. Haftada 1200 gr dı çarşamba kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş😅
YaseminBatrk Zgeylmaz ben genelde minimum 1 ay maksimum 1.5 ay da gidiyorum . 🥰 mesela en son 26 gitmiştim , şimdi sün gittim 32 haftalık olmuşuz 🥰 6 hafta olmuş