NilayRuya huzursahibi ben de çiğ sütten yapıyordum ama artık yapmayacağım dediğin gibi bir sürü hayvansal atık bakteri olabilir , kendimiz sağsak neyse de onlara güven olmuyor. Ben de pastörize sütten yoğurt yapacağım çok tavsiye geldi öyle özellikle BİM’in altın sütünden 🤗
huzursahibi Aselinannesi12345 estağfurullah bilgili değilim ilgiliyim. Doktor değilim o yüzden sadece doktorumu dinlerim.
Edadncl55 Sağma sütün zararını duymamıştım doktorun önermemesine sasırdım , bende iyi gelir diye 1 aydır alıp içiyorum bi danışmak lazım tabi doktora
Aselinannesi12345 Edadncl55 hanimefendi inek sütü gibisi varmı allah aşkına ev yoğurdu gibi market sütü yoğurdu beslermi siz aldırış etmeyin her söylenene benim 3 cü gebeliğim ve profesör kontrolü altında besleniyorum çokta sağlıklı bebeğim doğallıktan vazgeçmeyin hazır olan şeylerin ne kadar yararı olabilir 👍
Edadncl55 Aselinannesi12345 katılıyorum kesinlikle hazır yoğurt yerken bile sanki boşa yiyormuş gibi hissediyorum kendim yapmak istiyorum onu da artık bi sefer denedim olmadı 😀
Egeligif Tosbik_ canım ben hazır yiyorum çünkü vücudum pastörize sütle alışkın . Kimsede birşey demedi . Bence çok takılma derim .
pink_dream25 Herkes farklı bişey demiş ben şimdi anlamadım sokak sütünden dolayı ev yoğurdu yiyemiyo muyuz
Aselinannesi12345 pink_dream25 her konuşulanı dinleme sen tatlım ev yogurdu gibisi varmi ben iki cocuk büyüttüm 3cü yolda ev yogurdu sütü dogal beslenmek gibisi varmi cocuklarimda çok sağlıklı maşallah katkı maddesi olan şeyleri tüketmek yerine doğallıktan yanayım