Taze-Anne28 hope34 hangi fileyi aldınız e bebekten bende bugün aldım küvet setini hangi file uyar diye bakıyorum markasını ya da linkini paylaşabilir misiniz 😊
Elifyali Nur18 evet tam olarak oldu e bebegn tum fileleri uyumlu oluyorms uygun olanlarda vardi ben dokusuna bakarak aldm babyjem in
Nur18 Elifyali yok sevi bebe aldım olmadı yani oldu ama alt kısımlar bol oldu üstleri gergin, babyjem hangisinden aldınız tam gergin mi oldu
Bursa97 Nur18 ocakta almadım canım küveti ondan önce gelmişti ozaman almıştım ama ocakta gelenleride gördüm aynı benim aldiklarimdandi
Esrasen Nur18 onuda e bebekten bakicam henuz bakmadm ama urunleri hic dusunme al derim fiyatina gore gayet iyi
Meerryy Kızlar. Bu şoka gelen küveti alanlar hangi fileyi aldı? Baby jem in var evet xl mı normal standart olanı mı aldınız acil cvp veren olursa?
asyahumam Meerryy canım ben de bugün gördüm küvet setini aldım sen buna uygun fileyi nerden buldun , resim ya da link atar mısın acaba 😍
asyahumam Meeerii cnm ben de bugün küvet seti aldım şoktan sen file buldun mu hangi file uyar acaba 😍 link ya da resim atar mısın aldiysan
Meeerii asyahumam ben ebebekten almıştım fileyi henüz denemedim ama standart olduğu için olur dediler oraya bakabilirsin 😊