Nesrin15 Kızlar şoka gelmis küvet falan alicaksaniz gidin alın küvet bugün satışı yapiliyo ama tekstil ürünleri yarn Kızlar nevresimimiz falan netten gelince buraya yazar misiniz renk olarak nasıl gelcek onu merak ediyorum bende nevresim i cepte soktan almak istyorum ama renk seçeneği yok
Meeerii Nesrin15 renk seceneği için sanırım arıyorlar ayrıca siparişi tamamlarken en sonda not ekle var oraya istediğiniz rengi yazabilirsiniz
Meerryy Kızlar benim sipariş geldi, küvet seti aldım Bi de lastikli çarşaf istemiştim hazırlarken aradılar hangi renk olsun diye sonra para üstü ne kadar gönderelim dediler ben çok beğendim küvet baya büyük giderli hem de alın aldırın 😂😂
asyahumam Meerryy canım ben de bugün gördüm küvet setini aldım sen buna uygun fileyi nerden buldun , resim ya da link atar mısın acaba 😍
Nesrin15 Arıyorlar yani renk için dimi marketten bende bugün küvet aldm acayip kullanışlı güzel nevresim alicaktim yarın satışa cikicakmis yarın marketin önünde de bu soğukta beklenmez
Tazegebe1 Kızlar ben şimdi sipariş verdim küvet setini 1 saat sonrasını seçtim gelir mi o kadar çabuk🤭
Meeerii Tazegebe1 ben dün gece verdim siparişi bugün 12:00 / 13:00 arası diye biraz önce geldi sizinkide gelir bugün
asyahumam Meeerii cnm ben de bugün küvet seti aldım şoktan sen file buldun mu hangi file uyar acaba 😍 link ya da resim atar mısın aldiysan
Elifyali Meeerii bnde soktan alcam civil ebebek gni yerlerde de baktm çok paea vermek istemedim acikcasi… Markette gelir die bekliyordum…aksam ya da yarin alicam inşaAllah filesini ebebekden 35 tl ye dun aldm… Cok da guzl filesi kaliteli
Meeerii Elifyali bende aldım bugün geldi gerçekten çok güzel beğendim onca para vermeye değmez aynısı şokdada var
Zisanmery Ebrumihrimah ne kadar verdiğinizi demedim ek kargo ücreti veriyormusunuz diye sordum birde diğer marketlerde varmı bu uygulama sadece şokta mı
Meeerii Zisanmery ben cepte şok uygulamasıyla aldım küveti bugün geldi kargo parası vermedim ücretsiz
Meeerii Skrnkya06 ya reflü konusunda açıkcası bende kararsızım biraz daha araştırma yapmam lazım çok gerekli olup olmadığını bilmiyorum ama cepte şok uygulamasında reflü yatağı diye aratırsan çıkıyor
Skrnkya06 Meeerii ben gerekirse alacağım onu ya inşallahta gerekmez bide bunları daha sonra muhafaza etmek var letgoda satıyorlar bizimde sonumuz öyle olmasın 😅