Miumiu Canım anneler merhaba, son 1 haftadır yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. Çenemde kocaman, alnımda böyle isilik gibi. Omuzlarımda tek tük vs. 15+2 yim bu haftalarda normal mi yaşayan var mı🤷🏼♀️
H-melek Miumiu hormonları tavan yapıyor malum:) kısa bir süre sonrasında azaldı benimkiler hatta yüzüme bir Nur indi sanki o sivilceler geçince 😂
MinikKoala Miumiu bi alakası var mıdır bilmiyorum ama benimde ilk gebeliğimde kalçamda ve genitsl bölgemde bir sürü çıktı utancımdan kimseye de soramadım doğumdan sonra geçti ama izleri kaldı ☹️
svmm Miumiu bende de vardı ergenlikte bile sivilce sorunu yaşamamış biri olarak hamilelikte yaşadım doğumdan sonra geçti hepsi
Asyaerciyes Miumiu benim başından beri var heleki doğum yapınca o kadar çoğalıyorki çok kötü oluyor doğumdan sonra madeleb kullanmayı düşünüyorum çok faydası olıyormuş
Miumiu H-melek Benim de son bir haftada özellikle çok arttı cinsiyette belli değil eşime diyorum heralde kızımız olucak baksana yıktı beni diye😂😂
Miumiu MinikKoala Kuzum bende de kalça da var tek tük ya hamilelikten oluyor sanırım valla ne yaptıysam bir çözüm bulamadım🤷🏼♀️😣
H-melek Miumiu ben ergenliğimde bile bu kadar sivilcelenmemiltim ama oğlum olacak:) bence bu bir cinsiyet ölçütü değil:)
Miumiu H-melek Tabiiki canım ben de inanmam böyle şeylere ama o kadar sivilcelendim ki aynen dediğin gibi ergenliğimde bu kadar yoktur ne yapsam geçiremedim bir de büyük böyle canımı acıtıyorlar🤷🏼♀️😂
Halise2121 oglum0603 hamileliğinizin kaçıncı haftasında başladı 10 dan sonra başladıysa bu sivicelenme o zaman kız oluyor ama bebek buyudukten sonra oluşuyorsa hormon lardan dir diyorlar ne kadar doğru bilemedim sizin oglan merak ettim kaçıncı haftalarda başladı diye 🤭🤭
oglum0603 Halise2121 4 haftalikken sivilceler başladı hâlâ da devam ediyor. 11+5 im doktor bakar bakmaz %80 erkek dedi.
_Elifffffff_ Benm yüzümde tek tük ama sırt bölgem çok fena kırmızı kırmızı sivilce sutyen yerlerim bile çok acıyo. Kasiyamiyorumda bazıları büyük olunca açıyor:( 10+5 günlük hamileyim ilk kızımda böyle bir problem yasamamistim ama bunda sivilce problemi yaşıyorum cinsiyetle alakası varmıdır bilemem :) umarım vardır ama kızımdan sonra erkek bir bebisimde olsun isterim😍🤲
Buaradadilaben Güzel anneler , ezelden beridir elma sirkesi ile silerim yüzümü. İsterseniz sabah akşam isterseniz sadece gece. Bir süre sonra cildinizdeki parlaklığı ve sivilcesizliğe hayret edeceksiniz 💁🏻♀️🤓😘
Tatliheyecan Miumiu benim ergenlikte bile yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı hamileliğimin başında oldu maalesef ama uzun sürmedi birkaç hafta sonrasında bitti