Dilaysevtkn Karın bölgesindeki çatlaklarımda aşşırı kaşıntım oluyor bazen dayanamıyorum kızarıklıklarım oldu aranızda aynı durumu yaşayanlar var mı ?
rumeysabay Dilaysevtkn ben de aynı durumdayım 39+4 te. gece kaşıntıdan uyanıyorum ve elime hangi krem geçerse onu sürüyorum ya da soğuk suyla ıslatıyorum biraz hafifliyor kaşıntı
Dilaysevtkn mavikelebek_ 7 . Aydan sonra baya bi çatladım ben çünkü 42 kilo ile hamile kaldım şuna 60 kg oldum ve daha önce hiç bu kadar kilo almamıştım 😏
mavikelebek_ Dilaysevtkn benimde sende kalır yanım yok cnm 63 le kaldım 80 olmuşum 34+4 düm daha çatlamadım birden çatlıyabiliomu Kantron yağı sürüyorum da çatlıyacağı varsa krem yağ boş diolar
Susamcan Dilaysevtkn bende sizin kilonuzda hamile kaldım dediğiniz gibi hiç kilolu olmadım hayatım boyunca 30 haftalığım hiç çatlak yok şu an ama benimde sizin gibi olacak galiba yakında başlar diye beklemeye başladım şu an 😬🤭
Mrv24 Benimde çok çatlağım var baya çok hemde 🙄dediğiniz gibi catlicagi varsa ne yapsan çatlıyor çok kaşınırdi doktorum kaşıma derdi. Dışarda bile istemsiz elim karnıma gidiyor şimdi ikinciye hamileyim aynı yine cız cız ediyor valla
Dilaysevtkn Susamcan daha önce hiç gerilip kilo almadıysa vücudunuz kesin çatlar benim kullanmadığım ürün yağ krem kalmadı yine çatladım hemde sadece göbekten değil popo bacak kalça sırt heryerden yani en son artık bıraktım çünkü kesinlikle vücutla alakalı
Susamcan Dilaysevtkn hemşire de öyle demişti daha önce kilolu olmayanlarda daha çok oluyormuş 😔 neyse napalım artık ☺️
Papatya0605 Dilaysevtkn 2.gebeliğim hiç çatlağım yok bol su iç canım nemlendir cildin kurudukçada çatlar bide ırsi isede çatlar önüne geçemezsin annem 5 doğum yaptı biri vefat etti hiç çatlağı yok