Pemberuyam_ Fundakoc 3 ayı bitirmek üzeresin 2 gün sonra 4 aylık oluyorsun, 17. Hafta 4 aylık oluyorsun yani
cgla29ony 30+0 haftaligiz tamı tamına 7 aylık mi oluyorum 8.ayamı gireceğim kızlar banada bir el atın 🤷😄
pink_dream25 Alakasız bişey sorucam 4 haftalıkken doktora gittik doktor keseyi alttan gördü fakat kalp atışı duyana kadar ilişkiye girmeyin dedi normal mi? Bu herkese böylemi deniyor
Gunes_84 pink_dream25 bende ilk doktora gittiğimde vajinal ultrasonla baktı keseyi ozaman gördü. 3 ay ilişkiyi yasakladı 1 hafta sonra 3 ayım bitiyor bakalım konrtolde ne dicek.
pink_dream25 Zezezemom yani bi problem olduğu için değil ultrasonla keseyi göremedi alttan görebildi belki sorun vardır dedm 🤷🏻♀️
Fundakoc pink_dream25 karında zor görünüyor bebek bende de 4 hafta da alttan baktı 6 haftada karında görmeye başladı
Zezezemom pink_dream25 çok küçük olduğu için alttan bakmıştır korkma 😊Bana da ilk alttan baktı daha sonra 5+5te kalp atışlarını duyduk..İlk üç ay dikkatli olun istirahat halinde olun ağır işler yapmayın sizin tercihiniz ama ilişki birliktelik olmasa daha iyi
Haticeyuce31 Fundakoc 2 gün sonra 4 bitiyor 5. Aydan gün aliyorsun canim 17. Hafta tam 5. Aya adim attığın gün oluyor canim