Ftm34 hastanede erkek kadın doğum doktoru var mı bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem. Bu arada ben özellikle sormuştum bu nöbetçi doktor olayını gündüz poliklinik yapan doktorlar kendileri tutuyormuş nöbetleri. Yani hastanenin kendi doktoru oluyor yine doğumunda dis nobetci bir doktor degil. Ve genel olarak kadin dogum doktorları iyi. Ben de kendi doktorum dogumumda olsun diye çok irdeliyordum daha sonra şunu düşündüm sonuç olarak doktorlar da insan belki benim doğumum başladığında izinde olacak veya hasta olacak veya herhangi insani bir durumda gelirim demesine rağmen gelemeyecek bu durumda yine başka bir doktorla doğum yapmak zorunda kalacağım. O yuzden cok takilmamaya karar verdim bu konuya. Hem belki doktorumun nobetci oldugu zaman dogumum olur veya mesai saatinde olur diye dusunup kendimi rahatlatiyorum ☺️ Benim de ilk sağlıklı gebeliğim. O samimiyet tabi ki çok önemli. Ama ilk muayenelerde bu pek mümkün olmuyor sanırım Nergiz hanımla yavaş yavaş sanırım kazandık bunu. Anaç bir tavrı var. Yani zaman içinde birbirinizi tanımanızla bu bağ kurulabilir diye düşünüyorum ve Nergiz hanim muayeneye esi alıyor.