Mirayse1 Simgeozturk11_ ben özel muayeneye gidiyorm bayraklıda SULTAN BUĞDAY 2.gebeliğim ilkndede oydu tavsiye ederm
Tgb3525 Tugce1803 Bende ona gidiyorum detaylı ultrason için nereye yönlendiriyor ya da kendisi mi çekiyor.
Flzylm35 Özel muayane prof Sefa Kelekçi gözü kapalı tercih edebilirsiniz mükkemmelinde ötesinde bir doktor
AybukeA gulbahar0505 gecen hafta sormuştum ben 4900 dediler, 1 gece refaketcili kalis ve doğumda fotoğraf dediler, haziran gibi artış olabiliyormus
mervetanhan gulbahar0505 gulbahar0505 4.900 canım 1 refakatçi ve dogum fotografı içinde yarın gidicem bakalım degişiklik var mı 🥰
Gzc19 Simgeozturk11_ Karataş hastanesi Arzu değirmenci akar bende çok memnunum doktorumdan ilgisi bilgisi çok çok iyi 👍
mervetanhan gulbahar0505 normalde yapıyorlarmış ama pandemiden dolayı yapmıyorlarmış ziyaretçi almıyor sanırım tabi doguma kadar herşey degişir yarın öğrenince yazarım canım 🥰
Crnce filodib 500 TL ödüyoruz ama inanın her seferinde helali hoş olsun diye çıkıyoruz odadan🙏O kadar ilgilisi ve başarılı ki🙏