Premsescik Bugün birazda yordum kendimi evi sil süpür derken hızlı hareket ettim şimdi kasıklarım batisiyor resmen bı sıkıntı yoktur degilmi
Ecemp1610 Premsescik 9. Haftama girdim kaşık baştan beri belim 5. Haftadan beri ağrıyor hatta kasık geçti ama belim bir dk ayakta kalsam yada bir kez eğilsem kemiklerim ayrılıyor sanki Bebek büyüdüğü yerleştiği için oluyo çok ayakta kalma ağrı hissedince yat dinlen he dinlenince geçmeyen ve sancı tarzı bi ağrıysa doktoruna görün ama genelde beklenen şeyler zaten kanama hariç
pink_dream25 Premsescik bende tam 6 haftalığım sadece iş yaptığımda kasıklarım ağrıyor olabildiğinde az yapmaya çalış ve uzan sırtını dinlendir
Premsescik Ecemp1610 16 aylık kızım var dinlenmek pek mümkün degilde 😅 illaki yoruyoruz kendimizi çok şükür kanama fln yok sadece akıntı oluyir oda normal diye biliyorum 😊
Ecemp1610 Premsescik yaa Allah bağışlasın dikkat et sen korkma kanama ve şiddetli devam eden ağrın olmadıkça ☺️♥️
Esmayy388 Canım aynı durum 6 haftalığım bende de var temizlik falan yapıyorum ağrıyor birşey mi oldu acaba diyorum şuan da da ağrı yok acaba birşey mi oldu diyorum ALLAH sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin