Tugcetugce42 Kubra-1990 ben 7.5 aylık hamileyken boyatmıştım canım açıkcası ama doktoruna sor gene de ben birşey demeyim 🤷♀️
sedasenturk HappyMom ben iki kere dip yaptırdım organik boyayla ama markasını bilmiyorum çünkü kuaförde boyattım kendim boyadım, doktorumun tavsiyesiyle 15. haftadan sonra organik bıyuyabilirsin demişti, çok şükür bi sıkıntıda yaşamadım
zeynepbalci Tugcetugce42 hayır kalmadım ya markasını bilmediğim bi kuaförün verdiği var elimde bitti ama gıdım gıdım çıkarmaya çalışıyorum içinden o bile etki ediyo, urban turunculaşmayı alamadı bende malesef. Tabi sende de aynı etki eder mi bilemem kuzum
Tugcetugce42 zeynepbalci tüh markasını bilseydin keşke bende bi araştırayım alayım bi tane mor şampuan ☺️
zeynepbalci Tugcetugce42 id hait elements yazıyomuş diğer tarafında, eski biraz ama okudum araştırabiliriz varsa yada kuaförlerde
Tugcetugce42 zeynepbalci canım çok güzel mor şampuanlar buldum yazcam sana müsait olunca saçında kızıllık var mı yoksa sarı saçını mı düzeltmek için mor şampuan istiyorsun canım bide saçın ince telli mi yoksa kalın telli mi nasıl yani
tugbade HappyMom Ben doktoruma sormuştum 2 aylıkken 3 aydan sonra organik boyayla boyatabileceğimi söylemişti ama boyatmadım. Doğuma yakın bel ki ondada kararsızım 🌸
Cagandenizinannesi Berfinsimsek benim doktorum izin verdi boyattım bebek zaten gelişimini tamamladı bilinen bir zararı yok ama senin bu dönemde kendini iyi hissetmen önemli dedi
Gizem___ Dip boyam ağzıma geldi ama takmıyorum saçımda beyaz yok çok şükür o yüzden tekrar boyamayı düşünmüyorum aksın gitsin saçımdaki de kendi saç rengim de güzel 😌 hamilelikte insan bazen kendini beğenmiyor bence mutlu hissetmek isteyenler organik boyayla boyamalı moral çok önemli 🌸
SILA--123 bukabu ay bende sarı kullaniyorum 8 bucuk aydir boyaymiyorum malum sarı siyah dolaniyorum evin icinde 😂
SILA--123 bukabu zaten son 2 haftam kaldi doktoruma danisicam boyayabilirmi emziren anne diye bakalim
bukabu SILA--123 bende dogumdan sonra kestirip boyatmayı düsünüyorum insallah emzirme ile alakası yoktur onu hiç duymamıştm cok uzar cok üzülürümmm🤣
Ebrulilena Sevi36610 mecbur kaldığım için sprey kullanıylrum ama boyayı ne bileyim belki sona doğru amonyaksız olanı yaptırırım