Serap2 Kızlar 2 saat önce nişanım geldi ve belimde adet ağrısı gibi ağrı var henüz sancı denilecek boyutta değil tecrübesi olanlar nişandan ne kadar sonra doğurdunuz çok sürmez diye düşünüyorum malum neredeyse 41 hafta olduk
47zeynep47 Serap2 hayırlısı olsun cnm.panik yapma ben iki güne kadar doğum.yapmamistim ilk çocukta değişir sancın artarasa takip et böyle dakika takibi yap 10 dkk bir sık sa doktora sole daha azssa ve sancın artıyorsa doktora kesin git sağ salim bir nefeste inşallah dua et
CansuDemir Serap2 2 hafta kadar sürdüğü de oldu 4-5 gün de. Bi doğumum da hiç nişan su gelmeden olmuştu. Adet ağrısı gibi başlar hafiften zaten, duşa girebilir yürüyüş çömelme hareketleri yapabilirsiniz.
prensannesi1661 Benim nişanım geldikten 12 saat sonra doğumum oldu canım Rabbim yardımcın olsun inşallah
47zeynep47 Serap2 him.hayirliisi ya benimde ilkte geldi ikincide gelmedi cinsiyet ne kızda benim gelmişti erkekte gelmemişti ama.belki sağlık la alakalıdır ya i Nisan degisen bişey de olabilir
Serap2 Basilicums sancı da yoktu açılmada sabah nst ye girdim muane oldum bebek kanala baskı yapmaya başlamış dedi
Alprsln Nişanım sabah 10 gibi geldi akşam 9 da dogum yaptım ama saat 2 de doktora gittgmde 4 cm açılma vardı
47zeynep47 Serap2 Süphanallah ya belki ilkinde gelmiş ama siz hastaneyken ve panik halindeyken gelmiştir anlamışsınızdır ve bazılarında zaten gelmiyomus,🤭🤩😅