civcivimm_ 36 +1 günlük hamileyim daha öncede surekli toparlanirdi doktorum igne yazmıştı onu vurduktab sonra düzeldi ama bu 2 gündür yine artmaya basladi normal mi olmasi rahim kendini doguma mi hazirlio
Doruktoprak civcivimm_ Bende sancım var diye gittim canım karnım sertleşiyo birde ishalde olmuştum dr um kontrol için çağırdı doğum belirtisi olabilir diye 36+6 yım dr adalat yazdı
Doruktoprak civcivimm_ artık doğum yaklaştığı için öyle oluyo dedi doğum için belirti sertleşme ve sancıların sıklaşınca gel dedi cuma kontrol var tekrar.. İshal içinde doğum başlangıcı belirtisi dedi
Dudumrtk Bebekleriniz dönmüş mü arkadaşlar biz 36+3 te gittik sol kasığımdaydı başı şimdi 37+1 deyiz iki gün sonra kontrol var dönmez diye korkuyorum başının aşağıya yakın olması iyi mi ordan hemen döner mi acaba
Doruktoprak Dudumrtk canım benimki dönmüştü bu hafta sormadım zaten sezeryan olacağım için ilk doğumumda sezeryandı
Aysen1996 Dudumrtk 31 inci haftadayım benim de son kontrolde sizin dediğiniz gibi başı sağ tarafımda ayakları sol tarafımdaydı, inşallah Doğum pozisyonu alırlar
civcivimm_ HavvaMerve yok canım daha önceden de olurdu ama durmuştu bu 2 gündür tekrar başlayınca endiselendim
civcivimm_ Doruktoprak benim sancim ara sira oluyor ama toparlanmasi fazla 1 saate 4 5 defa olduğu var ozellikle gece uyurken agridan kalkiom hemen karnim taş gibi
Doruktoprak civcivimm_ yaaa benim o kadar yokta kardeşim öyleydi 36+2 de erken doğum yaptı sezeryan ile bebeğin kalp atışları yüksekti kontrole gittinde şimdi 4 ayına gircek inşallah 😍
Dudumrtk Aysen1996 İnş canım bakalm doktor ne diyecek senin daha zamanın varmış bizim git gide kısalıo
Doruktoprak civcivimm_ inşallah canım 😘 😘 bende gün saymaya başladım artık normalde 8 şubat için günümüz