pptya01 Ege şehir de 105 den 150 ye çıktı 45 lira nerdeyse yarı yarıya doğum 3750den 4500 e. Yazık günah ya.
yelizb Bdp sadık beye gidiyordunuz değil mi sizde? 205 tl mi olmuş inanamıyorum nereye gitsem fiyat yükseliyor çok fazla artış değil mi 10 -20 tl de değil
Bdp yelizb evet sadık hocaya gidiyorum :) sizin doktorunuz kim ? Bir günde olmuş bir de şok olduk duyunca 50 tl birden
yelizb Bdp bende yeni başlayacağım Sadık beye ama çok artmış gerçekten şok oldum.doğum bana 4750 denmişti .muayene ücreti biranda bu kadar artmaz ama cidden saçmalık
Bdp yelizb oncelikle hayirli olsun sadik hoca cok iyi bir secim olmus. Biz dogum ucretinde sok yasadik 4250 tl dediler yine bir anda 4750 tl oldu dediler kac haftaliksiniz ?😊
yelizb Bdp ben 30 a girdim. Doğum ücretine 4750 dendi ona tamam ama muayene çok artmış.ben haftaya 2. Kez gideceğim sadık hocaya bakalım önemli olan doktorla uyuşabilmek artık bu haftadan sonra.inşallah güzel olur🙏
yelizb Bdp Canım 2. Kez gideceğiz haftaya.nasıl geçiyor muayeneler? Doğum vs konusunda bir karara vardınız mı?
annee27 Minnosunannesiii adiyamanda hangi haataneye gidiyorsunuz gecen sene gozde 70 tlydi dogum 2 bindi devleti cok kotu ama cihazlaei hic biseyi gormuyor tavsiye etmem hayatimi mahvediyorlardi azdaha neyse iste bu devletteki cihazlarin kotu olmasi drlarin ayni anda 10 kisi iceri almasi yuzunden insalar devleti tercih etmeyip ozellerin kendilerini bisey sanmasini sagliyor
Minnosunannesiii annee27 aynen öyle canım yılbaşından önce gözde 130 du şimdi 190 diye duydum valla bilmiyorum napacağımı şaşırdım cidden