Meloss37 Mrs-guny1 kimyasal kanamasının peşine hamile kaldım doğum yapalı 7 ay oldu kuzum ara verme kimyasalın peşine hemen daha çabuk kalınıyor hamile👣
Dilara1503 Mrs-guny1 ertesi ay hamile kaldım çok şükür aratmadı Rabbim darısı başına canım inşallah 🤲🌼
Merve-1109 23 ekimde geçirdim bende kimyasal gebelik hala beklemedeyim kalamadım hamile istiyoruz ama tabi nasip 😍🥰
EbruAslan Mrs-guny1 üzülme hemen hamile kalan çok kişi var ben agustosta kimyasal yaşadım 10 gün kanamam sürdü ve öyle öğrendim kimyasal yaşadığımı hamile olduğumu hiç düşünmemiştim bile ekim ayında gene hamile kaldım çok şükür şuan 13+5 teyiz. Zaten gebelerin %80 i önce kimyasal yaşıyormuş ve regl oldum sanıyorlarmış çok normal birşey demişti doktorum sıkma canını rabbim hayırlısını versin
gok_nur Mrs-guny1 selam,ben de aynı durumda oldum ,mart ayında geçirdim mayıs da kaldım ,hiç sorun yapma sağlıklı olmadığı için tutunamıyorlar ,Allah tez zamanda nasip etsin🙏🏻
EbruAslan Mrs-guny1 1-2 ay ver ara temizlensin iyice regl kanamalarından da anlarsın zaten bir kerede atılmıyor. Sonra sağlıklısı olur inşallahhh
kahve-cekirdegim Mrs-guny1 kimyasal yaşadım bidahaki ay tekrar hamile kaldım o da kimyasal oldu bir ay ara verdim şimdi 8 haftalığız şükür rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin hiç üzülmeyin olur tekrar 😊
Mrs-guny1 kahve-cekirdegim Teşekkür ederim. Rabbim sizinde evladınızı sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
2prensannesi2008 Mrs-guny1 agustos ayında yaşadım 2 ay korunduk kasım ayında hamile kaldm suan hersey normal doktorum istediği için korunmadık tekrar gebe kalablrsn sorun yok defi folik asit kullandım korunnayı bırakınca
Mrs-guny1 2prensannesi2008 Ben istediğimi doktora söyleyince başladım bırakma devamlı kullan dedi ben hala devam ediyorum
Mrs-guny1 EbruAslan Evet kanamam normalden çok farklı. Beklemeyi seçtim psikolojik olarak hemen hamile kalsam acaba düşer mi psikolojini yaşamak istemiyorum
yusralina68 Mrs-guny1 ben evliligimin 5.ayi hamile kaldım bebeğim 11 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ondan baya zaman sonra tam hatırlamıyorum kimyasal gebelik geçirdim çok şükür şimdi 1 kızım var