Busraayaz Hanımlar 6 aylığım hiç kilo almamıştım 1 aydır Decavite başladım aşırı kilo alımım hatta ödemim oluştu sadece bende Mi oldu yoksa kullananlarda var mı böyle bir etki
HicranKzn Busraayaz bana da aldırdı bıraktım ben doktora söyleyerek. Kimine yarıyor kimine yaramıyor sanırım o ilaç. 🤷🏻♀️Birde çok iştah açıyo 😆
deletedmom351 Busraayaz Doktoruma söyledim sağlık ocağından verdiler kullanıyorum diye bana dediler ki gelsin o zaman kilolar 😂😂 Kullandırtmadı yani başka vitaminler verdi onları kullandım
[silindi] Busraayaz bende içiyordum bana doktorum şimdiye kadar içme demedi ama son gittiğimde bebeğin gelişimi haftasına göre küçük dedi başka vitamin yazdı mega bone onu içiyorum decavit i bıraktım ikinci kutuya başlamıştım ama kilo aldığımı farketmedim aldırdığını bilmiyordum ben çok kilo almadım açıkçası
Beyza12344 Busraayaz evet cok hızlı aldırıyor ben 6 ayda 10 kilo aldım decavit ve balık yagını bıraktım hıc kılo almadım
Ladess Banada yazdı fakat bildiğim için iştah açtıgını kullanmadım,zaten kullandıgım balık yağında vitamin var ve iştah açmıyor
Ayselcnt Bencede aldırıyor.. Hep önde gidiyorduk 3 haftadır decavit kullanmıyorum hiç kilo almamışım.. bebeğimde sadece 200 gram almış.. bencede bu decaviti bırakmamım etkisi..