Pkosendrom Kızlar normalde omega 3, kalsiyum, feramat Demir hapı, coledan d3 yağ. İdrar yolu iltihaplı için mixovül fitil. Ve b12 için haftada 1 iğne vuruluyorum. Sizce bu kadar hap normal mi yoksa çok mu fazla? 24+3 haftalığım
Sen1meleksin Pkosendrom ben 34. Haftadayım bu vakte kadar devavit(vitamin), gymeferon(kan hapı) ve d vitamini damlası kullandım
birprensesvebirprensannesi Pkosendrom Benimde değerlerime bakılmadan d vitamini magnezyum decavit Ferro sanol verildi banada çok geldi 🤷
Nuray23 Pkosendrom ben bu kadar hapi 9.haftalarda kullanmistim😂 bende korkmustum ama cok dusuk oldugu icin degerlerim doktorum kullanman gerek demisti. Kullandim cok sukur bi skintilarni gormedim hatta kendimi daha iyi hissetmistim canim😊
Pkosendrom Sen1meleksin ben de normalde omega 3, feramat Demir, ve kalsiyum kullanıyordum kan tahlilinde değerim düşük çıkınca diğerlerini de verdi birde idrar yolumda iltihap olduğu için fitili verdi
Sen1meleksin Pkosendrom haa işte canım senin o gerekli demekki her gebelik izleniminde bakıyor doktor zaten idrar tahlili kan tahlili şeklin
Pkosendrom Kızlar bana da hamile olduğumu öğrendiğimde gittiğimde test yapıldı 24. Haftaya kadar bir daha hiç yapılmadı. Ben 24+0 da şeker testi yaptırdım o zaman bakıldı işte d3üm 12.6 b12 186 çıktı