Melek_Erten Asyaayaz1 doktorundan memnun musun acaba bende ikili testimi orda yaptırdım ama hastaneyi pek sevemedim.
Merdumgiriz90 Asyaayaz1 merhaba memnun musunuz aygün hanım dan? Ve renkli ultrason ile bakıyor mu acaba?
derinsart Rsvkgedk acıbademe gidiyorum detaylı ultrasona almadilar ama onun haricinde her muaynede alıyolar eşimi baya görüntülerinide hep tele cekiyor🐣
ogaran Busravealp ben 34. haftadayım başından beri hep eşimle beraber girdik hiç sorun olmadı tüm çiftlerde beraaber giriyor
paradiseeeeee Rsvkgedk medilif Beylikdüzü de almıyor malesef bende video çekiyorum ultrason boyunca napim eşim de merak ediyor çocuğu
badeilemerve Rsvkgedk bahçelievler medicana alıyor canım ben de daha önce başka yerlere gittim almadar buraya gittim en son ve çok memnunum
Bilibon badeilemerve ama hala doguma almiyolar deminorda dr unuz kim bnde duzgun beye gittim bi kac sefer sogumu gene orda yapcam ama dr u disardan getircez bakalim hayirlisi
Betulztrk Rsvkgedk Gaziosmanpaşa medıcal park hastanesine gidiyorum canım ben sorunsuz alıyorlar. Hatta gecen annemlede gıttım hıc bırsey demediler