DilekDogan78 kızlar iyi akşamlar.. nerede abur cubur var canım onu istiyor sulu yemek yiyesim gelmiyor.. mesela az önce çocuk gibi topitop çekti canım ve hepsini yedim vicdan yapıyorum şuan sizce şeker cips falan yiyor musunuz 🙄🙄🥺
Sermec27 DilekDogan78 az önce biraz cips ve Alman pastası yedim arada bir kaçamak yapılabilir bence 🥰
Nilasyamom DilekDogan78 yiyom cips arada kola bi iki yudum içiyorum canım herşeyin fazlası zarar. Sebzenin bile 👍🏻 Herşeyi kararında ve ideal ölçülerde yersen hiç birşey olmaz bence 🤍🍀
DilekDogan78 Syma-ma valla evde küçük gorumceler var onlar yerken napiyim nefis işte😂ama pişman oluyorum hep
Mrv24 Bende kızıma almıştım bir baktım ben yemişim topitop geçen 🙈 ben yiyorum valla tabi hermzan degil arada canım ne isterse
DilekDogan78 Sermec27 cips ara sıra kase ye biraz koyup yiyorum bı paketi hiç bitirmedim ama yiyen var sanırım napalım canımız istiyor🤗
Dilek58 DilekDogan78 bennnn 4 yaşındaki oğluma alıyrz oda annecim kardeşimin canı çeker diye getirip yediriyr 😂😂 topitop yedik az evvel 😋
Nilasyamom DilekDogan78 tek yemekten vazgeçtiğim şey jelibon. İçindekiler beni çok korkuttu araştırdım 👍🏻
DilekDogan78 Nilasyamom jelibon hiç yemedim canım çok severim kolalı özellikle ama bende lastik gibi diye zararlı diye düşündüm
Cevirmenannee DilekDogan78 biraz önce bende aynısını yedim ve şimdi de çay içiyorum, hamilesin kız sen illa ki canın hep sağlıklı şeyler istemeyecek 🥰🤭😇
DilekDogan78 Cevirmenannee benimki hep sağlıksız istiyor ama 😂 nerde börek çörek var onu sonrada kabız oluyorum hergun
Nilasyamom DilekDogan78 yeme kuzum içindeki maddeler aşırı tehlikeli. Bende Böyle iştahla yerken içinde ne var diye intten araştırdım hiç iyi şeyler değil. Cipse devam 😅 en azından kağıt gibi yakıyorsun yanıyor
DilekDogan78 Nilasyamom evet doğru canım ama nasıl yağlarda oluyor belli değil o da 🙇 patatesi incecik kesip fırın kağıdına koyarsak belki biraz cipse benzer 🤗