Saadet27 Kızlar bu bulantılar ne kadar sürüyor 7 haftalık hamileyim daha yeni başladı hayat zindan ağzıma lokma atamıyorum 🤮
EzgiGizemzerOuz Saadet27 bende 7 haftalığım aynıyım patates haşla tuzlu onu yiyebilirsin yada meyve falan çok zorlamana gerek yok ilk aylarda kilo bile verilio herkes bir olacak değil. Ama sen yinede sağlıklı yemeğe çalış ilk üç ay böyleymiş malesef birde bol bol su iç canım 🙂
MucizemE Valla 4 ay çektim ilk başlarda fenaydı sorma doktorum mide bulantısını önleyen ilaç verdi onun sayesinde azaldı 20 haftalıkken de azar azar kayboldu ilaç isteyin. Kraker havuç ayva ekşi elma bunlar azaltıyordu benimkini birde
KadirSelinSar 13.haftaya kadar neler çektim şuan biraz daha hafifledi ama hala devam ediyo çok kötü bişey Allah yardımcınız olsun yanınızdan çubuk kraker ayırmasın derim.
Saadet27 Yaa buzdolabını açamıyorum eşim anlayışlı davranıyor sağolsun ama ben çekiniyorum yemek yapamıyorum 🙁
Damla6606 Saadet27 allah yardımcın olsun şimdiden canım 6. Haftamda basladı 18. Haftamda bitti ama bu süreç bana zindandı sanki yemek yapmayı bırak odadan cıkamıyodum koku alcam diye hastanede bile yattım hiç bi ilaçta işe yaramadı o süreç boyunca çektim bulantı ve kusmaları malesef 😔