merimeri Mersinlianne henüz gitmedim dün verdim tahlili pazartesi günü gidicem lökosit te 68.cıkmış ☹
ElifAltatlak Mersinlianne korkuyorum ama korkmamayı çalışıyorum da korkudan çok heyecan ve stres var 😊
Mersinlianne ElifAltatlak ne mutlu ki yarın bu aaatler de eline alacaksın bebeğini hıc heyecan yapma her duydugum kişi hşcbşwey hissetmediğini söylüyor sende duymuşsundur Emin'im içini ferah tut gUEl haberlerini bekliyorum hangi şehir CNm
ElifAltatlak Mersinlianne Düzce merkez inş teşekkür ederim darısı bütün bekleyenlerin başına sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Btlbtl Mersinlianne benim ki de bir+ çıktı bir hafta boyunca tansiyonunu ölçtür sonuçları bana getir dedi doktor
Dmtalprr Mersinlianne 3 gün tuketmeyin şeker ve tuzu aynı şikayet bende de vardı 2 ci gün tamamen gitti.
aesma Ezgiiiii evde kaç çıkıyor tansiyonunuz benimde evde yüksek çıkıyor hastanede manuel aletle ölçüldüğünde norml çıkıyor :/
Ezgiiiii aesma 12 8.5 faln oluyo o 5i orda gorunce uzuluyorm.cok bazen 9 oldugu oluyo o zmn hemn gidp idrara baktryrm ama orda hep 7 cikiyo