Nurcelik 15 ocak günü kan vermiştim gebelik için Hcg 490,1 çıktı. 31 aralıkta ise (15 gün önce) yine kan vermiştim hcg 0,100 çıktı. Nasıl olabilir böyle birşey anlamadım.. İlk hamileliğim yarın doktora gidicem yinede merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum 🙃
Beyzan Nurcelik bu çok normal beta değeriniz çok yüksek değil gebelik yeni 15 gün önce çıkması imkansız sizin son adet tarihiniz ne zaman geç döllenme olmuş olabilir mi
Fersah Nurcelik görünmez. 14 günde gebelik oluşup yerleşip beta salgılamış oluyor. Bende adet günü gittim çıkmadı. 1 hafta sonra 9958 çıktı.
Fersah Nurcelik yani 1 aylık hamileyim diye adlandırdığımız gebelik aslında 2 haftalık gebeliktir. Son adet tarihi baz alındığı için 1 ay deriz. Geç döllenme olmuş sizinki büyük ihtimalle benimki gibi :)
34_21_23 Nurcelik beta değeri düşük onun için yeni bir gebelik demekki. 15 gün önce çıkmaması normal geç döllenme olmuştır benimde öyle oldu
nuzunismail Eger hamile ise betanin surekli yükseliyor olması gerekirdi. Acaba 2. Testte bir yanlışlık mj oldu. Ama en garantisi kan testi yaptır canim kesin sonuç.
Beyzan nuzunismail ama şu şekilde olmuş 15 gün önce kan vermiş çıkmamış 3 gün sonra kan vermiş çıkmış ben o şekilde anladım. Bir düşüs yok yani ortada
Beyzan Nurcelik hayır öyle olmuyor. Aslında bizim ilişkiye girdiğimiz gün döllenen yumurta son adet tarihinin ilk günü oluşan yumurta. o yumurta adet tarihinin ilk günü oluştu ve büyümeye başladı. Eğer ilişki olmazsa ya da sperm yumurtayı dölleyemezse yumurta 1 ay kalır ve bir daha ki adet günü atılarak yerine yeni yumurta gelir bu döngü menepoza kadar devam eder. ilişkiye girdiğiniz tarihin hiçbir önemi yoktur.
Zeliiiss Nurcelik benimkide öyle oldu gec döllenme oluyor. şuan 10+1 deyim. Sağlıkla alın kucağınıza 😍
tanya25 Nurcelik 31aralıkta verdiğiniz test negatifmiş 15 ocakta verdiğinizde pozitif çıkmış bu gayet normal 5günde pozitife dönen beta hcgler var
Busecnr40 Ben 10 gun sonra pozitife donmustum ve cok sasirmistim gayet normal 😊 ve 10 gun once kanda cikmamisti 10 gun sonra idrarda cikti betahcg 52 cikmisti