Deniz1634 Kizlar birşey sormak istiyorum şuan. 25+3 olduk kızımla geçen gün kan testinde tiroid TSH ve T4 değerlerim geçen aya göre gene düşmüş yani yavaş calisiyomus başına gelen varmi ccok riskli dedi aile hekimi tekrar dahiliye ve kadın doğum doktoruma gidicem ama sizlere de bı sorayım dedim varmı yaşan.
Seher- Deniz1634 canım benim tiroidim öncedende vardı az çalışınca değerlerin yüksek çıkar az çıkmaz.Şu an kaç değeriniz bilmiyorum ama genel olarak 4 altında tutmaya çalışıyor doktorlar.Benim 8 leri bile görmüştü ilaç kullanıyorum düşüyor değerlerim yani sizinkinide yükseltmezler herhalde değerlerinizi çünkü önemli olan belli bir düşüklükte olması zaten
ayss10 Deniz1634 22. Haftadayım ben 5.30 larda çıktı. Doktor çok yüksek dedi. Düşük çıkması çok çalıştığı anlamına geliyor diye biliyorum
Efee2021 Benim en başta ilk üç aylık dönemde 2,56 dı 26. Haftada 3.26 ya cıktı yanideğerim yükselmişti ilaçların dozajını değiştirdi artırdı yani. Ama henüz bir daha test olmadım etkisi nasıl oldu bilmiyorum. Ama doktor son trimester da yükselir dedi
Deniz1634 ayss10 ozaman ben yanlış biliyorum değerlerin dusuyo deyince ben az çalıştığı için dusuyo sandım demekki yanlış biliyomusum