Bulut18 Esenler medipolde yakın zamanda doğum yapan var mı arkadaşlar ziyaretçi kabul ediyorlar mı dağıtmak için süs yaptırmadım da yaptırsam mı acaba😬
Bahar-B Merhaba doğum henüz yapmadım ama orda yapacağım nasipse bugün görüştüm gebe uzmanıyla Ziyaretçi ,oda süsleme vs herşey yasak durumda
Bahar-B Bulut18 ben 32 haftalığım belli değil dediler vakalar düşmeye başladı ama bize denk gelmez benim doktorum Burcu aydın boyama
Sibell78 Bahar-B bende burcu hocaya gidiyorum 1 kere gittim ve devaö etmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz ne kadardır ona gidiyorsunuz
Zehra29 Emoztrk Sibell78 burcu hanım gerçekten çok iyi biri çok ilgili bende gebeliğimin basından beri ona gidiyorum. 16. Haftadayım
Bahar-B Sibell78 ben gebeliğimin başından beri ona gidiyorum ablam ve bir kaç akrabamın doğumu onunla gerçekleşti. Ben çok memnunum fiyatı yüksek gelebilir benim de maddi olarak zorladığım zamanlar oluyor ama herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bazı doktorlar ikili üçlü testi yaptır diyorlar Burcu hoca herşeyi zorunlu kılmıyor gerekli gerçekten önemli şeylere odaklanıyor
Bulut18 Emoztrk doktordan doktora değişiyor canım fiyatlar ben çarsamba gidicem o zaman bi sorarım benim doktorum Nur Cansu hanım öğretim görevlisi olduğu için fiyatı biraz yüksek diğerlerine oranla
Sibell78 Bulut18 evet bende baya tavsiye üzerine ona gidiyorum bakalım. Nur Cansu da iyi , ciddi ve net olduğunu söylediler
Defnemm2019 Bulut18 o doktor kendi ayarlıyor randevusunu sistemden randevu vermiyor dolu diyor cok yogun bir doktor muayenesi de 290 TL değmez bence sadece ismi var, esktra birsey yapmıyor.
Bulut18 Sibell78 gayet memnunum gereken her şeyi söylüyor zaten ilgilide evet biraz ciddi olması gerektiği gibi