BegumIscanTunc Merhaba arkadaşlar bende şöyle bir problem var kendi evimde duramıyorum başım ağrıyor ve midem bulanıyor ama annemde kaldığım zaman böyle bir problem yaşamadım neden acaba ya 🥺🥺
BegumIscanTunc haydibakalim önceleri yoktu hamileligimden beri böyle canım 12+5 haftalığız tez zamanda geçer huzursuz gibiydim 🥺
BegumIscanTunc Miskokulum35 ilk 3 aydan sonra gectimi peki canım ben mecbur eve gelmek zorunda kaldım görümcem benimle kalıyor bu hafta gidene kadar evde olucam ama evde olmak beni mahvediyor 🥺🥺
Yenibirannee Hahaha ya bende kendime itiraf edemiyorum ama bende ayni sekildeyim 8+3 gunluk hamileyim tekken midem bulaniyor ve cok halsizlesiyorum ama annemdeyken yada aksam eşim geldiginde birseyim kalmiyor yada hafif sekilde oluyor 🤷🏼♀️
BegumIscanTunc Yenibirannee 12+5 haftalığız biz ama yok kuzum eşim bile gelse aynı durumdayım ama annemde o kadar rahatım ki kuş gibiyim 🥺🥺
Miskokulum35 BegumIscanTunc evet geçti 19+6 günlüğüz geçti bazen mutfak kokusu oluyor oda zamanla geçer umarım