sumeyye8aslan SERNUR ultrason kağıdı değil bendeki zaten dr vermiyo kaç kere istememe rağmen dr bakarken orda çektim öyle izin verdi onda da belli olur mu
SERNUR sumeyye8aslan nasıl vermiyor ya Allah Allah sanki paralı da ceplerinden çıkıyor bu ulturason resimleri ne acayipler.
SERNUR sumeyye8aslan hangi şehirde yaşıyosun canım bence doktorun sekreteriyle konus belki yardımcı olur de bebegimden hatıra kalsın istiyorm felan de
SERNUR sumeyye8aslan yüklemek istediğiniz resmi seçin vs felan yazan ekran geldimi eger geldiyse resim çek felan yazar ona tıkayıp resim çekmen lazım canım
Ozbk 29+3 de 1300 gram dedi. Ama sanki küçük gibi geldi. Detaylı ultrason da doktor minyon demişti ondan sanırım. 58le hamile kaldım sonra 54e düştüm şimdi 62 olmuşum. Hızla kilo aldigimi görünce yemeyi frenledim 😁
SERNUR Ozbk ay yok zayıf degil merak etme kilolu olunca bebek saglıklı olacak diye bir durum söz konusu değil 🙈 boyu kaç cm 🥰 valla ben kaç oldum artık kaçla dogururum Allah bilir 😅😅
Ozbk SERNUR boyuna bişey demedi, devlet hastanesi zaten detaylı bilgi vermiyor. Bir daha ki kontrole özele gidicm orda detaylı söylerler sanırım. Abur cubur çok kilo aldırıyor. Ben azalttım kilo almam yavaşladı
SERNUR Ozbk valla ben ben ne yaparsam yapayım illa yiyorum Bi şekilde 😅😅 ulturason kagıdın da fl yazan yer vardır canım orayı 7ile çarp boyunı verir 🥰 eger yükleyebilirsen bakıyım ben 😍