Minnakkk1 Gizemnr 6+1 haftaya pazartesi kalp atısı için gdcez heyecan dorukta ilk bebwgm kürtaj olmustum bu ikinci gebelıgım umarım saglıklı ve güzel haberler alırız
Kuzucccum Hayır henüz degıl 5 gün önce keseyi gördük bi sonraki kontrolümüzde duyarız dıye umud edıyoruz 🙏
Mugeegungor Doktora ilk ayin 9unda gttim 8inde yaptigim test te hcg 121di kese falan gozukmedi tabi. 10unde tekrar kan verdim 670cikti bu cuma gidicem kismetse bakalim insallah kese ve kalp atisi duyulur🙏🏻
Kuzucccum Mugeegungor ıns görürsünüz ve duyarsınız 🙏bende benım geç göründü diyordum ama olabılıyormus daha erken gören/duyan da var tabı
Gizemnr Mugeegungor inşalalh canım bizde yarın gideceğiz kalp atışı için iki hafta önce keseyi gördük bizde
Gizemnr mucizem09_ Attent ay doğum korkusu var tabi fazlaca ama güzel düşünelim güzel olsun inşallah 🤲🏻
Attent Gizemnr ayy inş sağlıkla alırsınız kızlar bebeklerinizi benimde ilk bebegim 30 haftamdayim ama hamilelik zor gerçkten hele hele son haftalar rabbim sizleredee yardım etsin
Kuzucccum Attent amin amin inş sız de 🙏 ya ara ara ileri haftaları doğumu düşünüyorum bi panik bi korku sarıyor sonra neyse unut anın tadını çıkar diyorum öyle avutuyorum kendimı 🙈😊