Sjsjsjfjmejxodmjk 5 aylık hamişler alışverişlere başladınızmı neler aldınız bakalım nerelerden aldınız 🙏🙏💕💕💕💕🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Sağlıkla doğsun bebeklerini RABBİMİZİN izniyle İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ebrumihrimah Sjsjsjfjmejxodmjk bebek arabası aldım suanlik birde dün şoktan küvet setini aldım artık yavaş yavaş baslicam ,😌
Eeliff_ Sjsjsjfjmejxodmjk daha başlamadık bi tek ateş ölçerimiz var şu an bakınma aşamasındayız şubat gibi almaya başlayacağız inşaallah
Fatma12345 Sjsjsjfjmejxodmjk bende bugün şok markete banyo küveti gelmişti onu aldım nevresim takımı ağız mendili 3 tane zıbın 1 takım yazlık elbise aldım tabi bu daha başlangıç 😊 asıl önümüzdeki hafta baslicaz
Kvsrtgl Başlamadım ama başlamak istiyorum çok heyecanlıyım 😍😍😍 siz kaç haftaliksiniz dogum ne zaman nasipse
Mihriban_6161 Bende 5 aylık başlamadım başlamak istiyorum ama nerden basliycam tam ne alınacak bilmiyorum bilen varsa yardımcı olur mu acaba 😊😊😊
biranneden1 Mihriban_6161 canım bir liste yap bence aklında şekillenince daha kolay oluyor alışveriş yapmsk
Ebrumihrimah Mihriban_6161 küvet kova ve maşrafa olarak aldım toplam 53 verdim cepte şok indirdim onlar getirdi hangisine ihtiyacın varsa onu alabilirsin benim hepsine ihtiyacım vardı takım olmuş oldu
Mihriban_6161 biranneden1 ama işte nerden basliycam bilmiyor açıkçası ilk.oldugu için ne alacağımı bilmiyorum 🙄😊
biranneden1 Mihriban_6161 ben bakım ürünlerinden başladım . Tırnak makası , tarak , küvet seti, şampuan , pişik kremi , alt açma örtüsü, kulak çubuğu falan alabilirsin ilk etapta