Hatice4446 Kızlar aranızda saç rengi açmak için mor şampuan kullanan varmı veya kullanmak isteyen saçları sarı olup da acaba gebeliğine bi zararı olur mu merak ediyorum
Mel05 Hatice4446 cnm mor şampuan sacinin rengini acmaz. Sadece ciğ sarilik varsa onu hafifletir. Ama cok fazlada beklentin olmasin genelde sac boyandinda gozenekler acikken daha faydasi oluyor oturmuş renkte cok fazla eti yapmaya bilir. Ben şahsen pek zarari olcani sanmiyorum ama yikarken cok dipine girmeden yika.
justwaiting Hatice4446 mor şampuan saç rengini açmak için değil, yumurta sarısı rengini almış olan sarı saçın rengini soğutmak, sarı saçı daha iyi göstermek için kullanılır. İçeriği fazlaca kimyasal olduğu içinde gebelikte kullanılmaz.
mrv_b Ben hamile kalmadan önce saçımı siyahtan kumrala döndürdüm. Elseve markanın mor şampuan ve kremini almıştım. Ağustos’ta o zamanlar sık kullandım ama hala arada kullanıyorum
mrv_b Hatice4446 kullandım bi kaç kere ama zararlı olduğunu bilmiyordum. Zararlı yazmışlar ama diğer normal şampuanlarda vardır kimyasal o kadar