Ozerhome World 34 haftalık olduk.33haftalikken gittim 2 hafta sonrasına gel dedi. Bundan sonra herhafta gidecez kontrole
CitLemBik Bende 33. Haftadayım. Daha dun başladım, etiketlerini sökmem bile 2- 3 saatimi aldı. 1. Part ta sirf beyazları, 2. Part ta hafif renkli olanları yıkadım renkleri karışmasın ne olur ne olmaz diye. Kurutmalılığım doldu 🙈 renklileri kaldı. Bunlar kuruyunca onları da yıkayacağım. Sonra ütü işi var. Onun için de yapabildiğimi yapıcam. Yapamadığım yerde annem gelicek yardıma. Dolabı daha gelmedi, beşik olarak ben park yatak tercih ettim o kurulcak. Havalar biraz duzelincede ev temizliği var 🤷♀️ Bizi de doktorumuz 3 haftada bir çağırdı.
Kadriye06 World benım hem tekerlekli var hem bebek çantası var ikisinide alıp almamakda kararsızım olmadı bebegın kıyafetleri ayrı benimkileri ayrı koycam hayırlısı
2pasaannesi World 10 lu hastane çıkışı almadım hiç 4-5 tane 5 Li takım koydum. 4-5 zıbın, 2 tane iç zıbın, kundak, battaniye, müslin örtü, bez, ıslak mendil koydum. Bi emzikle biberonu koymadım onları da Şubat ayında kaynatıp koyucam.
cerencann 2pasaannesi bende 10 lu takım almadım hiç çünkü içindeki parçalara bakınca çok pahalı geldi bana onun yerine hastanede hemşireye vermek için kendim süslü Bi zıbın aldım badana aldım battaniyeyi de e bebekten aldım süslü birşey tamamdır bence 🙂
Arass__ Gebeyim ne gibi agrıların var canm, bende 31 hafta oldum ara ara kasıkta agrım oluyor gibi. karnımda ayaktayken sertleşiyor
Gebeyim Arass__ catimda cok cok agri oluyo bebek cikcakmis gibi kasikta da oluyo yurumekte cok zorlaniyorum bacaklarima kadr sizliyo
2pasaannesi cerencann evet ya gereksiz pahalılar bence. Bide oğlumdan battaniyemiz falan çok olduğu için tekrar battaniyeli takım almak istemdim. 5 Li takım da hastane çantasına koymak için aldım yoksa 2li 3 lü takımlar yeterli bence, zaten zıbın falan bol bol alıyoruz.
cerencann 32+1 iz ☺️ Ufak tefek eksiklerimiz kaldı havlu seti tarak derece falan onun dışında bütün kıyafetleri tamam bende bu hafta sonu yıkamaya başlayacağım ve hastane çantamı hazır edicem çünkü daha dolaplarımız gelmedi.
Funda-05 Sleepy bio natural olandan 2 no ve 3 no dan aldım 28 30 adet var şimdilik minik paketle deneyelim bakalım
maviruya World 31+5′im. Daha beşik yok ortada maalesef annem alacak onu bekliyorum. Kıyafetler yıkanacak ütülenecek. Sonra da çantamıız hazırlanacak🥰 Dün doktora gittim bir sonraki kontrol bir ay sonra ama ondan sonra artık haftada bir geleceksin dedi. Doğum da 38.haftada alırız büyük ihtimalle o zaman görünüyor dedi🥰
threestar World hastane cantamın kendi esyalarım kısmı kaldı sadece, pijama vs alıcam henüz eksikler var ama çoğu hazırlıklar tamam sayılır beşik bebek arabası puset kıyafetleri vs erken başlamıştım iyi ki de yapmışım 36. haftaya kadar dinlenmemi söyledi doktor sancım çıktı😊 Su an 33+4’üm, 32’de gittim en son, bu hafta kontrole çağırdı sancımı kontrol etmek için. Bakalım bizim kız sabredebilirse 🎃