World Beşiğimiz tamam,yıkama ütüleme tamam sadece hastane çantası hazırlamak kaldı 😍 bu arada doktorunuz kaç haftada bir kontrole çağırıyor artık ?
mercimeginanne World bugün makineyle kendi çamaşırlarımızı yıkadım bitirdim.Yarın İlk makine temizleyiciyle makineyi boş çalıştırıp sonra minnak kıızmın kıyafetlerini yıkamaya başlıycam hayırlısıyla 😍😍😍
Arass__ World 31 olduk 😎 Herseyimuz hazir 2 ci gebeligim buda oglan oldugy icin hazirda cok seyimiz vardi. Hastane cantami da 26 haftamda hazirlamistim ufak tefek eksikler biberon(avent) tercih ettim bugun aldim emzik falan aldim gögüs ucu kremi hepsini koyduk valizi kapattım 😀 Haftaya randevum var 32 haftalık rahim agzı uzunluklarınız neydi acaba
Mehtpsahn_53300 32+6 yım bi valize koyması kaldı herşeyi hazır inşallh eksk bşy olmaz ilk gebeliğim 🙏
Tevhide001 SMin Ben 33+4 oldum her şeyi alındı ama ben de henüz yıkamaya başlamadım erken gibi geliyor haftaya yapacağım 2 günlük işi var her şeyin geç kalmış sayılmayız 👼🌼
World SMin birazcık 🙈 32. Haftadan sonra doğumu beklemeliymişiz ona görede hazrlıklı olmalıymşız 🤷🏻♀️
SMin Tevhide001 ben de öyle düşünüyorum haftaya temizliğe başlayacağım aradan o da çıkar parça parça yapmayı sevmiyorum
World SMin ben çaluştığım için sadece hafta sonları yapabiliyorum. Önümüzdeki karantina da çanta hazırlarım artık
Kadriye06 31+0 haftalığım henüz hiç hazırlık yapmadım nasipse Şubat başında başlıgcam önce temzilk daha sonra bebek çantası valiz ya tek valiz yeterli mi bebek ve anne için yoksa bebek ayrı anne ayrı Mı çanta şart karar veremedim
World Kadriye06 bende valiZmi yoksa küçük boy bavul mu alsam bilemedim. 🤦🏻♀️ Tekerlekli daha kullanışlı gibi
2pasaannesi World 10 lu hastane çıkışı almadım hiç 4-5 tane 5 Li takım koydum. 4-5 zıbın, 2 tane iç zıbın, kundak, battaniye, müslin örtü, bez, ıslak mendil koydum. Bi emzikle biberonu koymadım onları da Şubat ayında kaynatıp koyucam.
Kadriye06 World benım hem tekerlekli var hem bebek çantası var ikisinide alıp almamakda kararsızım olmadı bebegın kıyafetleri ayrı benimkileri ayrı koycam hayırlısı
Melekanne2606 World Bizimde herseyimiz tamam sadece oğlum eksik onun gelmesini bekliyoruz artık 35+0 olduk 🥰 2 haftada bir kontrole gidiyoruz cuma günü randevumuz var 🥰
MinikKoala World 30+4 den merhaba 😀 daha bugün kıyafetleri yıkamaya başladım ama evde kş bütün işlerimi hallettim. Son alışverişini önümüzdeki ay yapıp çantamızda hazırlıcsm inşallah beşiğimiz filan zaten vardı ❤️
World MinikKoala MinikKoala 😊 pandemi yüzünden herşeyi netten aldım. Bir kere mağazaya gidip dokunarak almışlığım yok. Şimdi bende alış verişe çıkayım desem e herşeyi tamam. Hevesim kursağımda kaldı 🙄
Hilalsny World bende 32+4 um allah nasip ederse bu hafta yada haftaya artik yikama utuleme cantalama isine koyulucam :) benim sansima camasir makinem bozuldu yarin yapilcak insallah. Sonrada eksikleri tamamlayip cantami hazirliycam. 35 36 gibi de ev temizligi yapariz diye dusunuyorum :)
Sevgi1907 World herseyimiz tamam oglumuzu bekliyoruz artık 3 haftada bir çağırmaya başladı artik bakalim bi sonraki kontrolde ne zaman cagircak