Buketali Songul2610 hayırlı olsun canım ben de bu tarihlerde öğrenmiştim değişmedi şükür zaten %100 diyemez hiç bi doktor
Songul2610 Buketali cvpladign icn tsk ederim canimm yan oldugu icin tereddütte kaldim alısveris icin bi sonraki kontrolümü bekliyorum 🤗🤗
Senaa31 Songul2610 selam bende 13 haftalık hamileyken gittiğimde doktor erkek çocuğu çok belli dedi arkasından bi kaç defa acile gitti 2 ayrı doktor daha gördü onlarda erkek dedi yani 3 doktorda erkek dedi ♥🤰
Mavi1 Slnmlh bana da 12 haftalıkken erkek demişti değişir mi diye 16. haftaya kadar bekleyeyim diyorum 😊 kimi değişir kimi değişmez diyor bakalım nasip 👶
Slnmlh Mavi1 değişmez bemce. Zaten ben adetime 6gün kala öğrendim ve kesinlikle erkek dedim. İçime doğdu benim oğluşum 😂😂
Mavi1 Slnmlh bende erkek hissettim hep🙊 bakalım 2-3 hafta sonra tekrar gideceğiz 😊 sağlıkla gelsinler her şeyden önemlisi 😊
Songul2610 Zozi bende ikilemde kaldigim icin beklemedeyim canım . Bakalim hayirlisi . Eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun yeter . Biran önce netlessin de alisveris yapayim istiorm😄😄
Aryaser 12 haftalıkken doktorum kız hissediyorum dedi ama kesin söylemiyorum birdaha ki randevuda görücez kesinleşicek dedi salı günü randevum var çok heycanlıyım 😊
Enesefe Birşey sorabilir miyim kız a hamile olanlar acaba karin ları nasıl hani diyorlar ya kız hamileliği bele doğru yayılır diye benim ilk başlarda öyleydi ama şimdi 33 haftalık olduk karnım sivrildi