deletedmom80 ismailgamzepaytoncu ben balla içiyorum yada salep biraz Türk kahvesi ile tüketiyorum pudinglerle tüketmeye çalışıyorum
MucizemE Bende içemiyordum midem. Bulanıyordu ama kendimi sıka sıka alıştırdım bir ara nefes almadan dikiyordum kafaya yudum yudum değilde
Lily Muzlu ballı içebilirsiniz çilekli ballı içebilirsiniz keçiboynuzu tozu koyup içebilirsiniz nesquikli içebilirsiniz 😊
Espbulut ismailgamzepaytoncu ben blendar’da muzlu ve çikolatalı yapıyorum ve soğuk tüketiyorum sıcak olunca kokmaya başladı artık türlü türlü yöntemler deneyeceğiz 😄🙆
1987gokce ismailgamzepaytoncu kefir mayala canım doktorum hergün 1 bardak mutlaka iç dedi bana. Ya da yoğurt mayala evde hepsi faydali hem senin için hemde bebis için.
Meliss Ben süte acayip bayılıyorum ya günde yarım kilo hatta bir kilo içtiğim bile oluyor 😂😀🙈gebelikten öncede severdim ama gebelikte daha cok canım istemeye başladı🤩
2prensessannesi ismailgamzepaytoncu bende hic icemem ama.yogurdu peyniri cok tuketirim o yuzden bi sknti olmuyor sut icemezsen yogurt ayran tuket🙂