Kbrnr_krkmz Dilola01 ben ilk önce ağızdan sonra vajinadan kullandım ama hiçbir faydasını görmedim hatta mide bulantım arttı vajinada mantar oluştu düşün yani en sonunda igne kullandım çok şükür iyim
Dilola01 Mysmncnr tam olarak ne için vermişti doktorunuz acaba benim sol kasığımda bıçak saplanır gibi bir ağrı var doktoruma mesaj attım bana bu ilacın tabletini kullanmam gerektiğini söyledi internette de düşük tehlikesi için falan yazıyor baya bir korktum açıkçası
Mysmncnr Dilola01 6 haftalık bebegimin kalp atışı olmadıgi için kurtaj olmuştum. Bu bebeğimde de çok hafif kanamam olmuştu riske atmamak için hala devam ediyoruz.
Eni Dilola01 herhangi bir olumsuz durumu yaşamamak için önlem amaçlı vermiş olabilir;bazen de ağrıyı hafifletmek için veriliyormuş. Endişelenmeyin 🙏🏽Ben de kullanıyorum progestan gerçekten işe yarıyor.
Nurasl Dilola01 ilk kanama olarak geldi bi kere canım sonra kahverengi lekenme olarak devam etti 1.5 ay sürdü o ara iki kere iğne vuruldum düzenli de ilaç kullandım
ikizcanlarim2021 Bende kullanıyorum hem iğnesini hemde fitilini düşük riskim varmış lekem ve bir kaç kere kanamam geldi
2468 Ben en başka bir ay kullanmıştım kanamam vardı diye şimdi 33 haftalığız yine kullanıyorum fitil olarak ve kasık ve vajinada ağrı vardı çok şükür geçti ilaç iyi geldi yani erken doğum riskim vardı
Mnevvr53 Dilola01 bende sancim oldugu zaman kullaniyorum kanamam filan yoktu sancimdan dolayi kullaniyordum cok faydasi var sancimi hafifleti