Minikkusum_ minisinannesiiii aldığım duru granül de sabun rendesi gibi bende makineye zarar verebileceğini duydum o yüzden bu sefer sıvı alim dedim
minisinannesiiii Minikkusum_ olabilir haklısınız ben bingonun klorsuz sıvı deterjanını düşündüm ama olurmu bilmiyorum
Minikkusum_ Dudumrtk evet bizim bide leke sorunu var leke bi türlü çıkmıyor beyazlarda leke çıkarıcı görmemiştim belki çıkarır çok teşekkür ederim 😍😍
Minikkusum_ _abc_xyz dalının de evet tozunu kullandım artık sıvı alim diyorum makineye sonradan zarar vermesin evet leke fikarici hiç kullanmadım soop lekex guzelmi
Bim LavinyaAgs lekenin üstüne sıkıp kirpiye atsak yarın yıkamak icin …leke çıkar mi bu şekilde. Siz nasıl kullaniyirsnz
annee27 Bim green clean veya minoris ikiside organik ozellikle minorisin herseyi cok gzl deterjan sampuan vb
Papatya-20 Minikkusum_ valla dalin cok güzel kokuyor ve güzel yıkıyor Yumusatıcı unybaby aldık kokusu agır bide hiç kayboluyor bitince dalin alcam ben begenmedim unibabyi
minisinannesiiii Minikkusum_ onada klorsuz çamaşır suyu dökerim 😀 ay minicik kiyfetleri görünce bunlara nasıl sigcak diye kara kara düşünüyorum 😀
Minikkusum_ minisinannesiiii 😂😂 ayy biz büyüdük de küçükleri sakladık bide şimdi 2. Yolda 😄😄💕 küçük gelen kıyafetlerine bakıp bakıp oyuncak bebegin kıyafetleri gibi minicik diyorum nasıl bunları giymiş diyorum 😂😂😭😭