Cupkek Royem62 Göğüslerim nohut kadar büyümüş ve rengi koyulaşmıştı,idrara geceleri kalkmaya başlamıştım sıklaşmıştı ve bulanıktı, regl ağrıları gibi ağrılarım çoğalmıştı adete 3gün kala trst yaptım baya belirgin çıkmıştı ikinci çizgi kanda da 703 ü
Royem62 Cupkek maşallah canım benimde göyüs uçlarım baya belirginleşti ama koyulaşma yok o genelde 3. 4. Aydan başlıyormş diğer tüm şikayetlerin bende de var inşallah bende gebeyimdir boş bol dua edermsn bana ❤️
Sedanindenizi Royem62 Cok istahliydim onume konan herseyi bitirene kadar yiyordum hatta kuzenim gelmisti yatili sen hamile olmayasin bu nasil yeme sekli demisti
Royem62 Fatma_7 maşallah Allah sana bağışlasın canım darısı bize inşallah dua et bziim içinde bol bol
Fatma_7 Royem62 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benimde bi kaç sene olmadı. Pkom var her gece ağladığımı bilirim. O yüzden dualarımda bebek isteyen herkes var Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mrtmn Royem62 adetime 1 hafta varken adet sancıları gibi sancılarım oluyordu ama anlık ilk olacağın zaman ağrır ya öyle 1 2 dk sürüp geçiyordu birde gaz sıkışması oluyordu bende sırtım çok ağrıyordu ayakta duramayacak kadar gögüs uçlarım büyüdü etrafındaki mezeler çoğaldı damarlar belirginleşti öyle canım ama hiç belirtisi olmayıp hamile kalan çok insan var stres yapma Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak
oglum0603 Royem62 benim adete 6 7 gün kala şiddetli mide bulantılarım oldu bide göğüs ucu ağrısı oldu çok sızlıyordu. Adete bi gün kala test yaptım pozitif. Inşallah güzel haberler alırsınız 🌼
Kevser20 Royem62 İçten içe bekliyor ama bu sefer test yapmycam diyordum daha önceleri sabr edemyor sürekli test yapyorduuk ve adetim e daha 10 gün falan vardı bi gece yarısı ansızn çiğköfte istmşti canım deli gbi karnımda belimde agrı çok oluyordu aklıma gelyodu ama yoktur ya diyodum adet günüm iyce yaklaştı ama bebek hiç aklma gelmiyor tansyonum düşüyor deli gibi midem bulnyodu benm bulantılarım çok erken basladı ve kolay bitmedi.. Umarım çok güzel bi gebelik geçirirsin Rabbim gönlünce eylesin 🤗
Royem62 Kevser20 aminnn inşallah bnde hamileyimdr dua edin bana da bol bol 10 gün sonra adet yerine bebeğimi bulayım inşalalh şu ana kadr burun söylenen belirtiler var inşallah rabbim benimde yüzümü güldürür ♥️