Sebis3232 litrelik 4 serum verdiler 2 si ilaçsiz kalan ikisine de 2 ayrı aygi kesici bağlıydı uyuşuk iken herşey çok güzel kum torbası koydular bir saat sonra dikişleri hissetmeye başladım gittikçe ağırlaştı kum torbası ağırlık verdikçe sancısı arttı 2 saat kaldı kum torbası bı vakit çok zorlandım 3 4 saat sonra ayağımı hissetmeye başladım sondayi ameliyathanede uyuşuk iken taktılar hafif uyuşuk iken çıkardılar uyuşuk iken bebeği emzirmek çok zor oldu benim için yatağı kaldırınca ağrın oluyor yatınca da sağa sola dönmek zorlaşıyor ben hiç beceremedim bebişim biraz aç kaldı 7 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım ilk kalkışta zorlandım alnimdam boncuk boncuk ter attım ilk fırsatta kendimi camin önüne attım hava aldim biraz boğulmak uzereydim daha sonra ağrılarım hafifledi biraz daha iyi oldum hiç yemek yemedim midem bulaniyirdu mercimek harici çorbalar iciliyirdu kayısı hoşafı kahve ve bı kek yedim doktorum kanama konturolu icin geldi canını yakmak değil amacım ama kanamani konturol etmem gerekiyor dedi ve karnıma biraz bastırdı bı an nefesim kesildi ama çığlık atacak kadar degildi malesef gazimi çıkaramadım tüm gece saat 04. Civarı lavman yapıldı oğluştan topuk kanı alındı o saatlerde 2 ufak serum ağrı kesici yapildi iki defa kan alındı idrar alındı damar yolundan iki üç defa ilaç verildi ikinci üçüncü yürüyüş gittikçe hafifledi iyi geçti sabah işitme testinden geçip taburcu olduk bu gece hiç uyuyamadım ağrım vardı üzerine boynum da tutuldu yastığının yerini güzel tut tavsiyemdir 🤦🏻♀️ birde bugün belim de ağrıyor iğneden dolayı her şeyin bı zorluğu var tahammül etmeye çalışıyorum Allah kalanların yardımcısı olsun biraz kötü yönlerini yazdım ama bunca şeyi bebeğini gördükçe unutuyorsun sesi güzelliği gerçekten anlatilmiyor 🥰
Ben depend almamıştım ped vardı yanımda ameliyat sonrası sen hissiz iken hasta bezi takıyorlar zaten giyinecegim sıra da kanamam pıhtı şeklinde gelince bı hasta bezi daha aldım hemşirelerden onu giydim gündüz doktorum geldi kessinlikle bunları tavsiye etmiyorum hemen çıkar orkide geç dedi ama o gün çıkarmadım çünkü dikislerden dolayı rahat değildim eve geldikten sonra akşam çıkardım çok rahatladım gerçekten 3. Gün duş al dedi bugün duş aldım yaram açık bı sekilde fon ile kuruttum tentürdiyot kullandım üzerine sargı bezi aldım bant takmadım doktor öyle önerdi hava aldıkça iyileşecek dedi