Rabia54_ Fasulye-87 ama hiç idrar gibi değil sanki çünkü kokusu falan yok rengi için birşey diyemicem belli olmuyo
Ebru555 Rabia54_ yanı sadece tuvalet snrası damlama yı hissediyorum ama onun harici camasırın ıslanıyo ama anlamıyorum onu kokusuz ama hafif sarı oluyo bazen
mavikelebek_ Rabia54_ yapış yapış oluyorsa elin şu değildir cnm vajinal mantar başlangıcı olablr kokusuz kaşıntısız başlıo
Rabia54_ haziranin25i kaçıncı haftadan beri olıyo acaba bende yeni başladı kokusu falan yok hani su gibi gün içinde 1 kere oluyo yada 2 günde 1 bende korkuyorum 😓🙄
Arass__ Kuzeyufuk suyun acıklıkla alakası olmuyor canım benim 34 haftalıkken suyum komple boşaldı kovayla dökercesine ama 1 hafta sonra acılmam oldu dogurdum
Arass__ Rabia54_ bi doktora gidin, baktırtın cubukla bakıyor anında cıkıyor sonuc suysa. Suyun gelşosa cok riskli tehlikeli bir durum bebek icin mikrop baketeri kapabilr
Rabia54_ 3erkekannesi benim bundan önce 2 kaybım var şimdi de kan sulandırıcı kullanıyorum çok şükür 31.haftaya kadar gelebildim hep bi stres korkuyla geçti şimdi bide bu eklendi sizin nezamandan beri geliyo ve nasıl kokusuz renksiz falan mı aynı şekilde
hazal1991 Rabia54_ hastanede yatış esnasında verdiler bana taburcu olduğumuzda ben de aradım, uzun süre devam ederse anlayabilmek için ama malesef ben de bulamadım internette var sanırım
Rmeysa_1661 Rabia54_ enfeksiyon olabilir terleme olabilir 1 2 haftadır gelen su muhakkak azalır ve doğum başlar zaten su gelişi olsa illa ki anlaşılır
Rabia54_ Rmeysa_1661 bilemiyorum ki burada okuyorum çoğu kişi anlamamış suyunun sızdığıni ondan korkuyorum bende