3.ayımın sonunda bir gece şiddetli karaciğer ağrısıyla hastaneye kaldırıldım.özel hastanem ve özel sağlık sigortam olmasına karşın Kadın doğum acili olan şehir hastanesine.ALT değerim fırlamış.Saframa,karaciğerime vb herşeye detaylı olarak baktılar.Vucudumda hiçbir sıkıntı yokmuş.Nadirde olsa bazen olabilirmiş(bunu bebeğin varlığı yapabiliyormuş) .Bebeğin varlığı ALT değerimi 300 küsürlere çıkarıyormuş.birkaç gün hastanede yatmamı istediler.Bu durumu özel hastanedeki kadın Doğum doktoruma bildirdim tahlil sonuçlarımla birlikte. ‘değerlerin çok fırlamış kesinlikle hemen yatışını gerçekleştir’ dedi ve hastanede yattığım 5 gün boyunca beni 1 kez bile aramadı, mesaj atmadı!!!Şimdi ilgisizliğinden dolayı doktorumu değiştirmeyi planlıyorum.Dahası eve geçtiğim taburcu olduğum gün tüm yapılan tetkitleri,sonuçları,bundan sonra daha sıkı takip edilmem gerektiğini ,riskleri mesajla paylaştım kendisiyle. Bana ‘tamam görüşürüz’ diye cevap attı!!!Kadıköyde acil ilgili doktor önerisi !! Lütfen arkadaşlar