ruyyyyyaaaaaaaa kızlar 27 haftalik hamileyim az önce bi ıslaklık hissetim çamaşırım ıslanmış akıntı değil sadece su. acaba suyumu geldi çok kokuyorum tecrübeli anneler yardım edin lütfen
Ozlemmmmm ruyyyyyaaaaaaaa ayni seyi bende yasadim 27 haftaligim ama benim akintimla birlikte geliyordu sonra doktorum bi aikinti olmadigini soyledi ama ara ara kacak olabiliyormus tekrar olursa vakit kaybetme bi yere git bence bu haftalarda erken dogum riskimiz yuksek
yigitkalpannesi ruyyyyyaaaaaaaa canım bende 32 haftalk hamileyim sürekli ic camasırım ıslak bu haftalarda normalmis korkmana gerek yok yani😊 ama asırı ıslanırsa hic durmadan su gelirse ihmal etme doktoruna sor
MucizemE 30 haftalık olduk bugğn bende de oldu ama az geldi sadece su sonra akıntıyla geldi yarında gelirse doktora gidicem ama bir kere daha olmuştu sorduğumda doktoruma normal fazla su içmekten de oluyor yada sızıntı ola bilir çok gelmedi sürece
Ozlemmmmm Esracim bilmiyorum cnm kimisinin beyaz ya da renksiz oluyo bu normalmis tabi hamilelik doneminde ama benim hep sari ya da yesil oluyor ve cok fazla oluyor bir turlu geciremedim😢