Elifdikel Sevoeco25 sperm sayısı ileri hareketli normal görünüyor biraz morfoloji düşük ama yani çok da sıkıntı yaratacak değil gibi geldi bana morfoloji alt sonrada
Happybsrn Sevoeco25 evt değerler iyi fakat anormal baş%96 bozuk bizimde %77 bozuk ve halen gebelik yok morfoloji 2 bizim
afrasil Sevoeco25 morfoloji sperm şekli demek ve en az 4 olmalı testte de tam 4 çıkmış o artarsa sansta artar sanki daha önce de bu testi yorumlamistik diye hatırlıyorum
mucizemibeklerken17 Aslinda ileri hareketli sayısı iyi görünüyor ama şekil bozukluğu cok yüksek sanırım. Bilenler daha iyi yorum yapar yukarıda kalsin 🙏🏻
Elifdikel Elifdikel prof doğ K.ege can Şerefoğluna bir atın isterseniz sonucu kendisi çok ünlü bir ürolog
Fizyoterapist Morfolojide normal sperm yüzdesi 4ten düşük. Tüp bebek denemeleri gerekir gibi duruyor. tabi uzmanına danışmak lazım. İnfertilite kliniklerine danışmaları gerekiyor.
Happybsrn Sevoeco25 18 ay oldu bizim kimyasal gebelik yaşadım başka bir şey olmadı takviye kullandık 3 kutu daha test vermedik bu ay aşılama olacaktım aksilik çıktı olmadı önümüzdeki ay’a kaldı bu arkadaş hiç doktora gitmemiş mi hiç🤔
Sevoeco25 Happybsrn doktora çok gitti ve hep arkadaşıma sorun buldular kızda sorun yok ama esin de sorun aşılama yaptı özel de tutmadi
Happybsrn Sevoeco25 arkadaşın da sorun var mı? Peki ….Bende görünürde birşey yok ama olmadı mı olmuyor…. Aşılama yapıldığı zaman yıkama sonrası değer yükselir aslında bence durumu varsa çok beklemesin tüp Bebek yapsın o kadar zamn beklemiş az değil yani…
Sevoeco25 mucizemibeklerken17 bahçeci de tanıdığınız doktor varmi acaba sprem testini atsanız sorsaniz
mucizemibeklerken17 Sevoeco25 maalesef yok canım, evlilikleri 5 seneyi gectigi için devlet destek veriyor diye biliyorum 🤗