MucizeAnnesii Zeynep-aa kalsiyum ama d vitamini içerikli . D vitamini eksikliği kalsiyum azlığı oluşturuyor zaten . İçinde 60 adet var. Multivitamin de regnesis max kullanıyorum
Chucky Zeynep-aa karşılamıyor multi vitaminleri sanırım bir kuzenimiz var o devlet hastanesine gidiyor ona verdiği vitamini devlet karşılıyordu ama bazı drların verdiğini karşılamıyor
Zeynep-aa Deletedmom27 yine onun yazdığının 30lusunu almıs esim zaten 🙄 ama keske ınsaflı olsalarda bızıde dusunseler devletın karsıladıgı varken ozel sırketlerınkını verıyolar
Deletedmom27 Zeynep-aa aynen her bir vitamin ilacı 30-40 tan aşağı değil o da uygun olanları😓 geçen doktorum ameliyattaydı sırada bekliyodum anam ellerinde tablet bi sürü adam her doktorun odasına giriyolardı tek tek..meğersem ilaçları önermeleri için gelmişler sorunca öğrendim😅her işte bi çakallık almış başını gidiyo🤷🏻♀️
Zeynep-aa sumeyye60 aynen takvıye bılıyorum ama takvıye olarak da var demıs eczacı devletın karsıladgi… Neyse artık son 20 gün zaten 30lusunu almıs esım değiştirmis onuda bitirince almam bi daha sandoz falan alırım dedigin gibi gerekırse
Zeynep-aa Deletedmom27 maalesef oyle doktorlar bile işine geleni yapıyo artık nasıl güvencez bilmiyorum 🙄
Zeynep-aa Ocall bende kullanmamıstım da 7.aya girince eklem ve kemık ağrılarım hat safhaya ulasınca baslattı magnezyum kalsıyum devit 3 omega falan yoksa kendısı oyle zorlamadı kullanacaksın kesın diye, ihtiyac gordugu ıcın baslattı beni de
Kaderkorkmaz Banacare kullanıyorum. Şu sıra bel ağrım var. Doktor ikiye çıkar dedi günde. Çok rahatlattı.
Zeynep-aa Kaderkorkmaz gecmıs olsun hepimizin yardımcısı olsun cok zor ağrı vallahi insani uyutmuyo gece falan ama takviyeler iyi geliyo yine bi nebze
Gkcydn Zeynep-aa Ağrilariniza takviye ilaçlar dışında neler kullandınız.30.haftamdayim şuan da olmak üzere nefes alamayacak hale geldim sırt ağrılarımdan😔
Zeynep-aa Gkcydn ballı süt içtim egzersiz yaptım ama işte ağrıyınca ağrıyodu yinede fayda etmıyodu bısey 😐 zor zamanlar 😔
Zeynep-aa Ocall olabilir evet canım eğer olsaydı tahlıl yaptırır baslatırdı takviye ye senide😇 sağlıgınız iyi olsun insallah hep🧿