Yalinn Bfduam ben dayanamayıp cuma akşamı yaptım negatifti ama hala regl olmadım beklemedeym ama sanki regl olacak gibi hafif ağrılarım var😢
Bfduam emretuba yapma Allah aşkına ya, bu ay olmazsa sonraki aya inş, umudunu yitirme böyle. Nasip kısmet tamamen. Kaç aydır deniyordun? Dr bi sıkıntı var demiş mıydı?
emretuba Bfduam bir yıl içinde iki bebeğimi kaybettim rahimde perde varmış Ekim’de ameliyat oldum sonra da olmadı hala … çok yoruldum o yüzden kaldıramıyorum olmamasını
Bfduam emretuba kayıplarda böyle hissetmem çok haklısın. Allah sabrınıda verir inş. Ahirette sana, babasına şefaatçi olacaklar inş melekleriniz. Dr ne diyor peki operasyon sonrası sıkıntı olmaz dedi mi hamilelik için?
emretuba Bfduam Bfduam çok teşekkürler Allah razı olsun . Ameliyat iyiydi bir ay sonra deneyebilirsin dedi dr .. sizin de rabbim gönlünüze göre verir inşallah 🤲
Bfduam Yalinn 24 idi sanırım seninde bugün yani, adet olmadın sanırım. İki gün önce yaptın di mi testi, bende üç gün önce yaptım.
Bfduam emretuba o zaman hiç endişe etme, inş güzel haberlerini alacağız. Hiç ummadığın b anda bi de bakmışız ki bize “pozitif çıktı” diye yazacaksın Allah’ın izniyle:)
NisaNur01 Kızlar bence adetinizin üstünden bir hafta geçince yapmak en doğrusu oluyor doktorlardan bir hafta üzerinden geçsin öyle yapın diye öneriyor ben 10 gün geçtikten sonra ilk testimi yapmıştım 39+5 haftalık hamileyim şuan hayatımda ilk yaptığım testim pozitif çıkmıştı erkenden yapmayın derim bekleyin biraz 😀😀
Yalinn Bfduam evet dün normalde regl tarihim ama gelmedi daha belki bugün gelir olacak gibiyim çünkü ağrım var 😔
Bfduam Mizgin2020 aynen bende sordum diğer arkadaşımıza, bi süreliğine sanırım, sıkıntı varmış tekrar düzelir umarım.