Bfduam Nurunannesiii12 olsun önemli değil, dr sonrasında iyi haberlerini yazarsın inş. Belirtilerin neydi?
Nurunannesiii12 portakalcice doktorum yazdı kan da hcg baktirin dedi.baktircam yarın inşallah kesinleşir gebelik.
Nurunannesiii12 Bfduam ya inşalalh inşallah vardır 😊🙏😍 darısı sana inşallah allahım sağlıkla anne olmayı nasip etsin hep böyle dua et .su ana kadar oyle cok hamielleik haberi aldim ki etraftan .heo dua istedim sadece.insalalh kabul görmüştür
Nurunannesiii12 Bfduam şuan bel agrim var biraz , kasigimda batma günlerdir oluyor iğne girip cikiyormus gibi adet e yordum hep Dün gece gögsuüm çok hassaslasti ağrıdan zor uyumuşum bi de beyaz akintim oluyor.insallah adet e dönmez belirtilerim.sagliklica tutunur inşallah kesinleşir.🙏🙏 test de yapsam kan da baktirmadan inanmak zor geliyo
Royem62 Nurunannesiii12 göyüslerde kırmızı mavi dmrlar artan var mı hamilelik belirtisi olarak söylenebilir mi
Nurunannesiii12 Royem62 yok canım.olsa bile şuan 2 3 haftalıktır gebelik bu belirtiler ilerleyince hamilelik doğuma doğru olur ancak. Sadece göğsümde biraz sızlama.var ama adet belirtisine benziyor hem bu. Kan da netlesecek gebeligin olup.olmadigi yarın kan vercem
Beety26 Bu aydami kendine sogan kuri yapmadin? Ve esine keciboynuzu pekmezi Ve yuz ustu iliski denemediiz? Bunlarin h8c birini yinemi yapmadin…?
Mizgin2020 Beety26 keçi boynuzu pekmezi ni yaptım esime ama soğan suyu bu denedim icemedim ki tadı çok tuhaf ağzıma geri suyu geliyor canım ben araca binerken bile midesi bulaanan biriryim midem de sıkıntı var midem ağzıma geliyor anliyacagin sıkıntıdan dolayı yapamadm canım
EsrSvm Bfduam Yok kuzum her ay böyle oluyor benim 😔 İnşaallah sen güzel haberi alırsın canım benim 🤲🏻
Bfduam EsrSvm inş hep beraber alırız, zamanı vardır muhakkak. Benimde adet öncesi belirtilerin var, İst.da mısın?
Nurunannesiii12 Mizgin2020 canım ben adet başlayınca bi yemek kaşığı tarçın toz yarim.kavanoz dan az bal ici Ne 2 yemek kaşığı çörek otu attım.arkadasim önerdi yumurta geliştiriyomus .sabah aksam ac kaenina.midem de ülser başlangıcı var di mide ilacı kullanıyorum biraz yanma yaptı tabi bu. Bunu düzenli olarak ovulasyon gore Ne kadar 15 gün yedim sabahları.suyla birlikte.bi tatlı kaşığı. Sonra polen ari sütü propolis ve acı bal dan ayrı ayrı sabah ac karnına.propolis polen tüketince acı bal tüketmedim kalp çarpıntısı yapar zorlar bünyeyi.esime de bal polen propolis ve zeytin fındık çektim robotta acı bal.ile karistirdim yarim kavonoz olucak şekilde.sperm ve cinsel.guc attırıcı inşalalh faydasını ni görürüz.hemde hastaa olmaz kolay kolay ha birde esin icin supradin multivitamin alabilirsin eeczaneden aldim.direnc sağlık için cinko eksikligi spermin yumurta ici Ne girmesine engel oluyormuş supradin da vitaminleri tam karsiliyodukendim de elenatal multivitamin folik asit vermişti doktorum onu kullanıyorum son 2 aydır bunun dışında doktor henüz bi tedavi başlatmadı testlerim.temiz çıktığı Icin inşallah da gerek kalmaz.
Nurunannesiii12 Mizgin2020 bunun yanında bol.kuruyemis muz çilek bunları tukettik .bunlari yerken kilo aldım ama.asil herşeyin sahibi alllah a bırakmak.tevekkul etmek gerekiyor inşalalh bebeğim.benimledir.insallah seninde olur kilo ma rağmen hormon testlerim.guzel cıktı çünkü kilo alırken bile abur çuburla almadim
Nurunannesiii12 Bfduam inşalalh canım.benim rabbim.hepimize beklediğimiz o güzel.haberi almayı nasip eder insallah
Askiletotomsu Benim ayın 24 u kanama yada 25 i . Ben duramadim şimdi test yaptım .bariz negatif Bebek planlamiyoruz biz ama yumurtlama döneminde denemek maksatlı ilişkiye girmiştim .e tutmamış bebek. Acaba sorun mu var bende diye dusunuyorum