[silindi] Ben hamileliğimde salçadan ve avokado dan acayip tiksindim şuan salça kokusu bile kusmamı sağlayabiliyor 🤢
[silindi] Rojbinizgi35 ben8.haftama girdim kahvaltıda kızartarak yiyebiliyorum kaynatınca kokuyor banada bende baharatlı herşeyden tiksindim resmen şu sıralar sütte de aynı şekilde içmem gerekiyormuş ama öylece buz dolabımda bekliyor
inci4141 Bende herşeyden tiksindim. Yediğim şeyler çok nadir. Acaba bı daha yiyebilir miyim sevdiğim seyleri diyorum. Çaykolik bı insan olarak 3 aydır çay ağzıma almadım.
Busracobann [silindi] et tavuk balık bulgur pilavı süt peynir herşeyden tiksindim 17 haftalık oldum ama hala yiyemiyorum
Buketkucuk [silindi] altıncı haftadan 16. Haftaya kadar mide bulantıları ve kusmalar ile başa çıktım. Soğandan ve sarımsaktan tiksindim ama şuan 24+3 haftalığız ve yiyebiliyorum ama hala karnım açsa soğan sarımsak kokusu aldığımda kusacak gibi olabiliyorum🙊
merveklyc [silindi] 13 haftalığım mide bulantım pek yok ama et ve tavuk ağzıma sürmedim tiksiniyorum kokusundan bile🤢
Beyzan [silindi] ben bir şeyden tiksinmemistim hic 16 haftalık oldum. Dün yemek için kıyma kavurayim dedim buzluktan çıkardım Allah’ım kavurdukca nasıl pis kokuyor içim kalktı sonra aklıma benim hassasiyetim olmuş olabileceği geldi karşı komşunun kapısını çaldım elimde tencere ile. Kadına koklattim mis gibi dedi burnumu tuta tuta yemeği pişirdim. Eşim de yedi oğlum da çok beğendi ki eşimin burnu çok hassastır doğuma kadar da kıyma kavurmam 🤢