Medine_25 Busra3509 Canım aynı şeyden muzdaribim bende sağlık ocağında ki ebeme sordum kaşıntı ve kokuluysa mantar olabilir dedi bende de bazen su gibi bazen de dediğin gibi böyle koyu süt gibi neden öyle oluyor bilmiyorum demek ki normal herkeste var baksana🤔
Mavi46 denizali_ temiz pamuklu bir beze yoğurt koyun (yoğurt suyu da bayağı hafifletiyo) bezi normal ped yerleştirir gibi yerleştirin yoğurdun içindeki yararlı bakteriler zararlı bakterileri ve mantarları önlüyo benim kaşıntımı hemen geçirdi inşallah sizde de işe yarar 😊🙏
Busra3509 Mavi46 çok teşekkür ederim saolun Normal kiloda yogurdu sürücem değilmi bez parcasına koyup daha dogrusu.😊
Busra3509 Mavi46 birde şey sorucam krem vetmisgi bana mantar kremi ama hic bir ise yaramadı. Onu vajina icine mi sürüoz 🤔🤔🤔 funderyl diye bir krem 🤔🤔🤔
denizali_ Mavi46 aaaa tamam o zaman bugün yapayım 🙃teşekkür ederim canım sadece benim yanmam var kasıntı vs yok ☹️
Mavi46 Busra3509 bende mantar kremi kullandım hiçbir etki etmedi canım kaşınan her yere sürdüm vajina içi de dahil ama olmadı yoğurt daha çok etki etti bende
Mavi46 Busra3509 birde çay ağacı yağı var canım onu da pamuklu bir beze biraz alıp vajina içine yerleştiriyorsun 2 saatte bir değiştirmen gerekiyor onun da çok faydası oldu bende kremler sürmektense doğal şeylere yönelmek bence daha sağlıklı 😊
WmonallissA Banada bitkisel bir yap verdi doktor, iç çamaşırıma damlatıyorum, o günden beri alıntım kesildi